PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547189}

Intruz

The Host
2013
6,5 98 tys. ocen
6,5 10 1 97553
3,9 16 krytyków
Intruz
powrót do forum filmu Intruz

...zostało pokazane w zapowiedzi. Nie wiem, czy da sie coś więcej napisać o tym filmie. Myślę, że są zdecydowanie lepsze propozycje na ekranach.
Historia bez aspiracji do wyższych lotów, fabuła bez jakichkolwiek zaskoczeń, zwrotów akcji, czy trzymających w napięciu scen. Czasami, nawet gdy film się nie podoba, to ma w sobie coś co można opisać, umotywować ocenę, a ten jest po prostu płytki i banalny.

jomalkovic

Ja ide w piątek, mam nadzieje ze nie podziele Twojej opinii, bo jednak licze po cichu ze zapowiedz była tylko takim tłem do tego co potem bedzie jeszcze lepszego w filmie ;) Jestem dobrej mysli.

ocenił(a) film na 6
kajastenimi

Ja też podobnie myślę, słyszałam opinie bliskich mi osób to wierzę, że się nie zawiodę i spełnią się moje oczekiwania :)

ocenił(a) film na 10
kropka30

Według mnie film jest niezły. Bardzo mi się spodobał. Różnił się do książki, ale ogólny watek zachowany. Ronan świetnie poradziła sobie z podwójną rolą Melanie i Wandy. Widać różnicę kiedy jest Melanie, a kiedy Wandą. Przyłożyła się do tej roli. Ja polecam.

ocenił(a) film na 6
Lilo22

Wiedziałam, że nie będzie tak źle, z książka było tak samo, jednym się podobała drugim nie, każdy ma prawo wyrażać swą opinię.

kropka30

No fakt, zwłaszcza ze przyznam ze nie spotkałam sie z tym zeby wszystko to co jest w książce było idealnie przeniesione na ekran.

ocenił(a) film na 10
kajastenimi

Ale film miło się ogląda i muzyka jest rewelacyjna. Aktorzy też świetnie się spisali. Idźcie i przekonajcie się sami.

Lilo22

O tej muzyce tez juz nawet słyszałam wiele dobrego. No jak to zawsze jest w takich filmach to taka wisienka na torcie ;)

ocenił(a) film na 3
jomalkovic

Odpisuję ogólnie, bo również jako komentarz do recenzji (szumne słowo). Opisuję przeważnie moje wrażenia, nikogo nie nakłaniam, ale też nie sądzę, by kogoś moja opnia zdecydowanie odwiodła. Oczywiście, jeśli film jest denny (co również czasami piszę), to sugeruję stratę czasu. Kino lubię dla samego kina, filmów i pozycji w harmonogramie tygodni i miesięcy. Miło, że ktoś czyta co piszę, ale mam dobrze również, jeśli mogę przeczytać zdanie innych pod komentarzem.
O samej grze aktorskiej się nie wypowaidałem, choć fakt, że nie była zła. Jednak całokształtu mojej oceny nie zmieniła....

ocenił(a) film na 6
jomalkovic

Ja do kina idę jutro to też napiszę swoje odczucia, ale jak dotąd jeszcze nikt mnie nie zraził, jest więcej dobrych opinii niż złych. każdy trzeba pamiętać ma też inny gust.

ocenił(a) film na 10
kropka30

Wiadomo, ze różni się od książki, ale trudno pokazać w filmie strona po stronie każdy szczegół. Ale efekt i tak jest świetny.

ocenił(a) film na 6
Lilo22

No dokładnie, dzięki za relacje z filmu, już wiem czego mogę się spodziewać i idę z jeszcze większą ochotą :)

kropka30

To juz dzisiaj... no nie moge sie doczekać tego jakie będą moje odczucia po filmie. Ale mysle ze jak najlepsze.

ocenił(a) film na 7
kajastenimi

po przyjściu napiszcie co sądzicie.

ocenił(a) film na 10
KOLO41a

Mam nadzieje, że wrażenia będą przede wszystkim dobre. Uważam, że film jest niezły jak na tak trudna do przeniesienia na ekran historię.