Intruz

The Host
2013
6,5 98 tys. ocen
6,5 10 1 97601
3,5 15 krytyków
Intruz
powrót do forum filmu Intruz

jak podoba wam się obsada do filmu? osobiście najbardziej nie mogę przeboleć że
Saorise będzie grała Melanie- przecież ona miała wyglądać zupełnie inaczej! nie za bardzo
podoba mi się Ian i Jamie. reszta znośna. ciocia Meggie i Jeb są fajni ;)

ocenił(a) film na 8
atyde96

Wiem, że Mel miała wyglądać inaczej. I to właśnie na niej mi najbardziej zależało, żeby wybrali odpowiednią aktorkę.To nie tak, że myślę, że Saoirse jest brzydka czy coś w tym stylu, bo nie jest, ale ma zupełnie inny typ urody niż Melanie. Mimo to już przyzwyczaiłam się do niej. Podoba mi się choć wyglądem Mel nie przypomina. Przynajmniej na zdjęciach, może w filmie będzie to lepiej widać, że jest jakoś bardziej ucharakteryzowana, bo trochę obawiam się tych rudawych włosów. Podobają mi się Jared, Jeb i Maggie ( idealna jest, nawet wyobrażałam ją sobie właśnie jako tę aktorkę). Jamie znośny, ale również ten aktor prezentuje zupełnie inny typ urody niż postać w książce.To samo Łowczyni chociaż do aktorki nic nie mam. Ian zupełnie nie taki ( nie wyobrażam sobie Iana i Kyle'a jako blondynów, ale cóż zrobić)

ocenił(a) film na 8
atyde96

Jak dla mnie Melanie jest dość ryzykownym wyborem... Uważam, że Saoirse jest świetną aktorką, ale brakuje jej paru lat jeszcze, by zagrać 21-latkę. Boję się o tą postać, mam nadzieję, że uda jej się oddać charakter Melanie i Wandy i że wygląd nie będzie razić aż tak bardzo. Jared mi się podoba, chociaż nieco młody jest, podobnie jak reszta obsady, ale nie narzekam. ;)
Jamie mi się nie podoba. Toż to dziecko małe, nie "prawie mężczyzna" Jamie.
Ian i Kyle - blondyni... Cóż, w książce właśnie jako blondyna sobie Iana wyobrażałam, więc to mnie tak nie razi, jednak aktor średnio mnie przekonuje... Mam nadzieję, że będzie w filmie wyglądać dobrze, widziałam go w "Percy Jackon..." i strasznie wkurzała mnie tam jego szczęka. Czy może zgryz? sama nie wiem, coś mi w nim nie podoba ;/
Wujek Jeb i ciotka Maggie - świetni.

atyde96

Według mnie jak już to Saorise pasowałaby jako drugie ciało dla Wandy. Melanie wyobrażałam sobie zupełnie inaczej i Iana także. Z tego co widzę to planują odmłodzić o kilka lat wszystkie młodsze postacie.

ocenił(a) film na 6
atyde96

Saorise trudno będzie zagrać kogoś o 2/3 starszego. W sensie, że ona i tak wygląda teraz młodziej niż 18 lat, bo ma jest taka drobna...

ocenił(a) film na 8
madradinka

Cóż, w filmie widać nie będą naprowadzać widza na wiek postaci. Wielu widzów nie czytało książki i wiek bohaterów będzie mniejszym problemem niż dla czytelnika. Więc równie dobrze Melanie może mieć ok 19 lat w trakcie trwania akcji

atyde96

mogło być lepiej... z większości z głównych ról nie znam o.O

atyde96

Widzę, że nie jestem jedyna, której najbardziej odpowiada Jeb i Maggie ;) Zgadzam się z _Harper_, że Saorise mogłaby ujść jako ciało Wandy, ale do Melanie po prostu nie pasuje! Nie czytałam bardzo dawno książki, ale czy ona przypadkiem nie była wysoka, wysportowana, z oliwkową cerą i czarnymi włosami? Chyba że to tylko ja ją sobie tak wyobraziłam, a teraz mieszam... ;p Ja Iana i Kyle'a wyobrażałam sobie jako brunetów. .. Jamie- za młody, racja. A co do Łowczyni to wyobrażałam ją sobie całkiem podobnie, tylko trochę brzydszą ;)

ocenił(a) film na 8
atyde96

No to Melanie owszem - była wysoka, wysportowana (tego w sumie Saoirse nie można zaprzeczyć, bo też jest), o naturalnie opalonej cerze i z ciemnymi włosami (choć z tego co kojarzę chyba nie czarnymi...)

Łowczyni w filmie to totalne przeciwieństwo tej z książki. Miała być czarna cała, a jest jak aniołek

kala321

mi tam saoirse nawet pasuje! ona jest super aktorką bardzo fajnie zagrała w filmie niepokonani czy jakos tak...:) wujek jeb i ciotka meggie- hurra Są wprpst idealni!!!!

atyde96

Saoirse... Eh, już gdzieś mówiłam że jestem zawiedziona jej wyborem. To prawda, jest fajną aktorką i nie odmówię jej urody, ale to nie jest Melanie!
Ian mnie zawiódł. Miał przecież ciemne włosy (no chyba że do filmu mu zrobią) i był starszy! natomiast Jared, Jeb i Maggie całkiem fajnie. Tu nie mogę się przyczepić ;)

ocenił(a) film na 8
Alicja_Klara

Ian będzie mieć jasne włosy w filmie, podobnie jego brat

kala321

No to super. Zrąbali mojego Ianka :'(

Alicja_Klara

Dla mnie na Jareda pasowałby bardziej Jensen Acles. Właściwie to prawie identycznie wyobrażałam sobie Jareda, chociaż wtedy nie znałam jeszcze tego aktora. I, zgadzam się, Ian jest okropny. A z Melanie cały czas się pogodzić nie mogę. OKROPNOŚĆ.

ocenił(a) film na 8
atyde96

Jensen jest idealny na Jareda. Jakoś nie potrafiłam sobie tej postaci wyobrazić, ale jak zobaczyłam Jensena to oszalałam :D To urodzony Jared :D Ale Max mi pasuje. Gorzej z Ianem i Melanie. Saoirse jest ładna, ale nie zmieni to faktu, że ma inny typ urody niż Mel.

AnneBoleyn1536

JENSEN NA JAREDA!
Nie no, ja nie mogę! Toż to wykapany Jarus! Szkoda że już po ptakach i nie da się go jakoś wcisnąć do obsady...
Nie no, Irons mosz być. Co nie zmienia faktu że Ackles to JEST wymarzony Jared.

ocenił(a) film na 7
Alicja_Klara

A mi ten Jensen totalnie nie pasuje. Mam wrażenie, że jest taki plastikowy. Max ideał ♥ Co do Melanie to czytając nie myślałam dużo o wyglądzie, raczej sugerowałam się mentalnością Wandy. Może dlatego Saoirse wydaje mi się dobrym wyborem.

Lily214

Saoirse jest niezłym odzwierciedleniem Wandy, fakt ;)
Co do Jensena - może po prostu chodzi o to, że jest podobny do moich wyobrażeń. Co do plastikowosci się zgodzę, aczkolwiek sądzę że można by go było odpowiednio przygotować do roli Jareda. ;)

ocenił(a) film na 8
Alicja_Klara

Nie wiem z której strony jest on plastikowy. No, ale każdy ma swoje zdanie. Dla mnie to ideał :D Chyba nigdy nie pogodzę się z tym, że Jensen nie zagra Jareda, a Sophia nie zagra Melanie :(

AnneBoleyn1536

Która Sophia? Nie mogę znaleźć postu, w którym piszesz o Twojej kandydatce na Melanie...

Alicja_Klara

Sophia Bush? Bo jeśli tak, to rzeczywiście jest niezła. Nawet oczy ma idealne! ;)

ocenił(a) film na 8
Alicja_Klara

Tak, chodzi o Sophię Bush :) I to, że ona nie zagra - jakoś umiem przeżyć. Ale odkąd zobaczyłam sugestię, że Jareda może zagrać Jensen... Rany, ideał *.*

ocenił(a) film na 8
kala321

Hehe, a mówi się, że ideałów nie ma xD A tu proszę, są xD

ocenił(a) film na 8
Alicja_Klara

Tak, Sophia Bush :) Ideał :D

ocenił(a) film na 8
Alicja_Klara

To są najlepsze fan trailery z Sophią i Jensenem:
http://www.youtube.com/watch?v=zXbsOjjL44k
http://www.youtube.com/watch?v=U4qLsDDvrNc
http://www.youtube.com/watch?v=QgZxqpUgkKo
http://www.youtube.com/watch?v=wQ_mnwxKSRQ

ocenił(a) film na 7
AnneBoleyn1536

O ta Sophia na Melanie byłaby dobra, ale nie wydaje mi się, że dała by radę pokazać w sobie Wandę. Na 'czystą' Melanie, może i tak.
Stop Jensenowi! :D
Nie moge znieść pomysłu żeby Ian Somerhalder był Ianem! Wgl sobie nie wyobrażam jego kandydatury. Może gdyby nie grał wcześniej w TVD to bym go rozważyła, ale i tak mi nie przypomina Iana.

ocenił(a) film na 8
Lily214

Sophia jest dobrą aktorką, poradziłaby sobie z łatwością zarówno w roli Mel jak i Wandy. Co do Jensena, nie wiem jak może się komuś nie podobać, ale cóż xD A Ian na Iana mi pasuje, choć trochę inaczej go sobie wyobrażałam.

AnneBoleyn1536

Fajnie, że ktoś też uważa że Jensen pasuje :D Co do Sophii, to mogłaby być (a już na pewno byłaby lepsza od Saoirse), ale dla mnie nie jest idealna. Ja jeszcze nie znalazłam swojej idealnej kandydatki na Melanie.
Co do filmików :
Już pierwszy z nich przekonał mnie, że Sophia byłaby dobrą Melanie, tylko żeby miała trochę ciemniejszą skórę (w sensie że opaleniznę), ale to akurat nie byłby problem. Reszta też świetna.

ocenił(a) film na 8
atyde96

Większość fanów uważa, że Jensen pasuje xD Co do opalenizny Sophii w tym filmie, to uważam że była w sam raz. Płakać mi się chcę jak oglądam te filmiki- z żalu, że nie zagrają Mel i Jareda. Ale dla mnie już zawsze nimi będą. Wiem, że się powtarzam, ale nie mogę tego przeżyć :(

ocenił(a) film na 8
AnneBoleyn1536

Dajmy szansę prawdziwej obsadzie :) Najwyżej zbojkotujemy film ;D

ocenił(a) film na 7
kala321

O tak! Jestem jak najbardziej za :D Ale kurde mogliby dać jakieś zdjęcia! Aktualny zastój doprowadza mnie do szału.

ocenił(a) film na 8
kala321

No dobra, szansę mogę dać :D Czekam na normalny trailer, w którym pokażą ich wszystkich xD

kala321

Zbierzmy się i nakręćmy za kilka lat remake z Sophią i Jensenem :D

ocenił(a) film na 7
Alicja_Klara

O nie! Remake'i są złe! Jeszcze z Jensenem. On by mi bardziej pasował na Kyle'a.

ocenił(a) film na 8
Alicja_Klara

Jestem za xD Albo z nami, fanami haha xD
Lily214 - nie wszystkie są złe xD Gdyby Jensen miał grać Kyle'a to łooo, musiałabym przelać uczucia na tą postać, a Kyle był taki wkurzający i uparty xD No ale co ja poradzę, że na widok Jensena miękną mi kolana xD

AnneBoleyn1536

Ja tam nie wiem, jak się ustosunkować do Jensena. Filmu chyba z nim żadnego nie widziałam. Wygląda jak wymarzony pod względem fizjonomii Jareda (moim zdaniem). Aczkolwiek możliwe, że charakter ma bardziej jak Kyle xd
Taa, tego to długo nie lubiłam. Aczkolwiek podobało mi się, jak się zawsze sprzeczali z Ianem ;D

AnneBoleyn1536

Ja właśnie odkąd zobaczyłam fanowskie trailery z całą trójką to nie wyobrażam sobie nikogo innego w tych rolach! Teraz zawsze jak wracam do książki widzę tylko Sophie, Jensena i Iana Somerholdera. A na Kyle'a to pasuje mi Steven Strait albo Kellan Lutz!

ocenił(a) film na 8
szaniawska11

Też mi pasuje Kellan Lutz. Od początku Kyle'a sobie tak wyobrażałam xD Bo te jego teksty w stylu ''nie ma frajdy'' bardzo kojarzyły mi się z Emmetem xd

ocenił(a) film na 7
AnneBoleyn1536

http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=Rxv7OunnUh8
Wokalista! To jest mój Ian! Rany, a mówi się, że nie ma ideałów *_*

Alicja_Klara

Cofam to o plastikowości. Jensen jest zarąbisty ;) On grał w Supernatural!