PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=493609}

Inwazja: Bitwa o Los Angeles

Battle: Los Angeles
2011
5,6 48 tys. ocen
5,6 10 1 48339
4,8 18 krytyków
Inwazja: Bitwa o Los Angeles
powrót do forum filmu Inwazja: Bitwa o Los Angeles

Przebrnąć przez ten film to nielada sztuka i cierpliwość. Przez większość wieje haotyczną grą aktorów i klimat filmu co rusz robi się nijaki. Krótko mówiąc gniot - zdecydowanie nie polecam!

ocenił(a) film na 3
Ronin25

Wieelki gniot...Kolejny pokaz nadnaturalnej siły amerykanów( gdyby naprawdę kosmici zaatakowali LA,amerykańscy marines nie mieli by nawet cienia szansy z tak doskonale rozwiniętą cywilizacją), no i ta ciągle naćpana Rodriguez-niedobrze mi się robi jak ją oglądam.Oczywiście wychodzi z calej tej bitwy bez szwanku( a szczerze mówiąc życzyłem jej paskudnej śmierci).Film bardzo kiepsko przedstawia sam wizerunek obcych( jakby twórcy sami nie mieli pomysłu jak ich przedstawić).Ten film to kolejny gniot o wynaturzonej i mocno przesadzonej sile amerykanów.Na taką bajkę nie dam się nabrać.

ocenił(a) film na 3
disco_man

Moim zdaniem był to temat na wysokobudżetową produkcję z dobrą obsadą aktorską. W omawiany filmie panuje po prostu haos który ciężko ogarnąć. Momentami miałem wrażenie, że oglądam jakiś amatorki film. Ogólne ocena tej pozycji na filmwebie na poziomie "niezły" jest mocno przesadzona!

ocenił(a) film na 4
Ronin25

Film bardzo slaby, jedyne plusy to efekty mile dla oka, ladna buzka Pani Rodriquez , ale nic wiecej. Kto lubi klimaty takie to 4/10, kto niekoniecznie to 3/10.