PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=493609}

Inwazja: Bitwa o Los Angeles

Battle: Los Angeles
2011
5,6 48 tys. ocen
5,6 10 1 48339
4,8 18 krytyków
Inwazja: Bitwa o Los Angeles
powrót do forum filmu Inwazja: Bitwa o Los Angeles

Bla, bla, bla...

użytkownik usunięty

Inwazja z kosmosu, bla, bla, bla, pełne 3D, bla, bla, bla, S(ł)ony pikczyrs entertejment, bla,
bla, bla.

Ileż można, do ciężkiej cholery robić filmów SCIENCE-FICTION? Zaczęło się od
Pocaho...przepraszam "Avatara", potem słabe "Skyline", a teraz kolejne. Czy to już aby nie
przesada?

Ile masz lat dziecko?

Ileż można robić filmów historycznych? Zaczęło się od "Gladiatora", potem "Troja", "Król Artur", "Królestwo Niebieskie"
Ileż można robić filmów wojennych? "Helikopter w ogniu", "Listy z Iwo Jimy", "Sztandar chwały", "W pułapce wojny"
A ileż można robić horrorów? "Piły", "Hostele", "Koszmary z ulicy Wiązów" i "Piątki trzynastego".
Czy to już aby nie przesada, że dalej kręci się filmy? Dżizas, to się już robi nudne.

NickError

To zwykłe dziecko jest i tyle..

The_Fallen

z twoich wypowiedzi na forum wynika że sam jesteś niewyrośniętym bachorem

marcus_fenix

ja? Mów sobie co chcesz ....mnie to nie rusza.

użytkownik usunięty

Dobrze, napiszę to INACZEJ (The_Fallen, jak ci się nie podoba - nie czytaj, wyrażam swoje zdanie).

Od jakiegoś czasu mamy prawdziwy boom na filmy science-fiction. Nie miałbym nic przeciwko jeśli te produkcje były naprawdę wysokiej klasy (choćby na poziomie Terminator'a 2). Niestety, ostatnim w miarę udanym filmem tego typu było "I am Legend", później nastała era "kosmicznych" produkcji w 3D, przeznaczonych tylko dla "dobrej rozrywki przy piwku" i oznaczonych znaczkiem PG-13. Boli mnie też to, że do tych cieniutkich tworów sprasza się dobrych aktorów (np. Keanu Reeves w "Dniu, w którym zatrzymała się Ziemia"), widać że jest to zabieg czystomarketingowy, żeby więcej ludzi się na to nabrało i więcej wpadło do kieszeni twórców.

Mało s-f w ostatnich latach chyba widziałeś. "Ludzkie dzieci", "Moon", "Dystrykt 9", "Incepcja", "Droga", "Watchmen" - wszystkie te filmy, oprócz dzieła Nolana, mają kategorię R.

Boże to nie oglądaj ku..wa....po co piszesz takie tematy?

użytkownik usunięty
The_Fallen

@The_Fallen

Uspokój się, bo ci żyłka pęknie.

@Pan_Nawrocki

Faktycznie, czas nadrobić zaległości, ale po "Watchmen" raczej nie sięgnę w najbliższym czasie.