Jeśli ten film jest maximum tego co potrafią amerykanie to chyba zacznę srać na amerykańska flagę. Straciłem 18 zł w kinie, za kare wywaliłem popcorn i wylałem na podłogę colę. Żona chciała mnie pogrzebać żywcem. Takiego debilizmu i marnotrawienia pieniędzy nie widziałem od czasów Gierka.
A czego się spodziewałeś? Gdzie usłyszałeś że to maximum amerykańskiego kina? Bo mi się wydaję że każdy mógł się spodziewać po zwiastunach, ocenie na imdb która już była niska bo ludzie za granicą oglądają filmy wcześniej i można się sugerować ich opinią za nim będzie gotowa ocena na filmweb. Poza tym nie rozumiem ludzi którzy chodzą na takie filmy i te z naszego podwórka jak och karol 2 czy inne szmiry a później narzekają że lipa i źle wydane pieniądze. Ogarnijcie się większość blockbuster w wakacje i 99% Polskich filmów to kaszana więc je omijajcie!
Przestań wrzucać na amerykańskie kino i spójrz lepiej na własne podwórko: durne komedie romantyczne dla debili i nic poza tym.
Naprawdę, takie uogólnianie jest żenujące. Oceniasz FILM, a nie cały NARÓD na podstawie jednego filmu. Film jest średni, to fakt, ale nacjonalistycznego chomika pełnego ignorancji i zerowej wiedzy o kinie mogłeś w sobie przydusić.