Kiepskie recenzje, na IMDb też niezbyt wysoka ocena. Ciekawa, czy to rzeczywiście taka kaszana.
a czego wy się spodziewaliście ?
przecież to będzie zwykły popcorn movie z kupą efektów i masą akcji :) z resztą sam tytuł na to wskazuje Bitwa o Los Angeles w dodatku z kosmitami :D
oczekujecie po filmach uj wie czego a później narzekacie że wielkie zawód itp itd ;)
to będzie czyste efekciarstwo w stylu Transformersów czy Dnia niepodległości....
ludzie coś tam wspominają o Skyline a tu nie ma czego porównywać po trailerach Skyline kto bystrzejszy mógł stwierdzić że to będzie szmira :) dziwie się że ten film nie trafił od razu na dvd tylko odwiedził kina tam nawet efekty które miały być podstawą filmu nie dawały rady!
mam pytanko do tych co oglądali Bitwę z kinie ?
jak się sprawuje muzyka Briana Tylera podczas seansu ???? dzięki jeśli ktoś odpowie :)
Człowieku obejrzysz i sam ocenisz , wszystko zależy od gustu a nie od tego co ktoś myśli, sądzi , pisze i jak ocenia. Może jest dobry a może nie. To na tyle
Kiepskie r3ecenzje na IMB???wez koles nie pisz takich bzdur !na ponad 1300glosow ma ocena 7.1 .wydaje mi sie,ze nie jest tak zle jak na kino science-fiction.zawsze znajdą sie osoba ktory niepodoba sie takie kino i zanizaja ocene!!jak czekam z niecierpliwoscia na premiere w Polsce
MIALO BYC IMDB OCZYWISCIE ) ...................................... za krotki za krotki za krotki ......................................
Chodzi o to, że na starcie zwykle jest lepiej, a nawet o wiele lepiej. A co do recenzji, to akurat sugerowałem się rotten tomatoes, a tam ma 31%.
Nie jestem w stanie obejrzeć wszystkich kinowych nowości, po prostu nie mam możliwości. A wolę się sugerować ocenami z kilku konkretnych stron, niż wynikom Box Office. Po prostu częściej trafia to w mój gust.
I nieprawda, science fiction potrafi przecież wiele namieszać. Chociażby "Dystrykt 9" czy "Star Trek".
Wszystkie dotychczasowe recenzje krytyków są negatywne, ale jak się w nie wczytuję to główny zarzut pada na jakość scenariusza i w mniejszym stopniu na grę aktorską. Bądźmy szczerzy, nie to w tym filmie będzie najważniejsze. Na metacriticu film ma głównie pozytywne. recenzje od zwykłych zjadaczy chleba.