Czytając opinie bałem się o ten film, mimo iż czekałem na niego od bardzo dawna. Obawiałem się że będzie na poziomie Skyline. Jednak tak nie było. Wiedziałem że film będzie o żołnierzach którzy na ulicach LA walczą z kosmitami. Więc nie spodziewałem się rozbudowanej fabuły, jak to niektórzy. Chciałem się w kinie dobrze bawić i tak było. Efekty specjalne dla mnie rewelacyjne, obraz zniszczonego miasta robił na mnie wielkie wrażenie. Świetna muzyka. W mojej opinii najlepszy film o tej tematyce. Idealny film do kina.
10/10 Polecam tylko w kinie!
10 to może za dużo ale solidne 7,5 się należy. Dźwięk, muzyka, efekty, zdjęcia czy scenografia są znakomite. Jest patos, ale w tego typu produkcjach być musi. Nie oczekuje głębokich relacji międzyludzkich czy innych tego typu rzeczy. Ma być głośno i efektownie - i jest.
Popcorn dla oczu wysokiej klasy.
dzieki za wpis, bo mam bilet na jutro i już martwiłem się, że bedzie nuda... nadzieja na widowisko wraca..
Tą recenzje chyba napisał właściciel kina :D 10/10 ?? To my chyba byliśmy na różnych filmach. Film jest tragiczny, jedyne co idzie w nim na plus to udźwiękowienie. Idiotyczna fabuła, bardzo słabe efekty (ciągłe zbliżenia kamer i udawane ruchy akcji). Scena rozcinania obcego rozbawiła mnie do łez ;) Przez dwie godziny ani razu normalnie nie pokazali obcego, ciągle poprzez nieustanne ruchy kamer ukrywają niedorobioną oprawę wizualną. Dla mnie film o wiele słabszy od skyline.
idealny szajs dla idealnego przedstawiciela pokolenia popcorn/coca cola
to że w Polsce jest 35mln debili to nie znaczy że wszyscy muszą się zgadzać z głupkowatymi opiniami.
Jak dla mnie to ty jesteś największym debilem w Polsce. Wywodzę się z pokolenia paluszków słonych i mazowszanki i jakos podobał mi się ten film , po co obrażasz innych ludzi ?