PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=493609}

Inwazja: Bitwa o Los Angeles

Battle: Los Angeles
2011
5,6 48 tys. ocen
5,6 10 1 48341
4,8 18 krytyków
Inwazja: Bitwa o Los Angeles
powrót do forum filmu Inwazja: Bitwa o Los Angeles

Rewelacja

ocenił(a) film na 10

Film rewelacyjnie wyprodukowany, obsada dobra, gra aktorska dobra, wątek rewelacja, zbyt dużo typowego dla Amerykanów heroizmu, ale ogląda się super. Doskonałe połączenie SiFi i filmu wojennego. Dla miłośników obydwu gatunków oglądanie go będzie prawdziwą ucztą. POLECAM!!!!

ocenił(a) film na 1
silencer7

Ja jestem miłośnikiem tych gatunków a prawie zwymiotowałem popcornem po 20 minutach oglądania :PP straszne dno :)

ocenił(a) film na 10
letsgo89

No widzisz chyba nie jesteś. A na świeżość popcornu uważaj bo z tego co napisałeś widać, że Ci zaszkodził ;)

ocenił(a) film na 1
silencer7

Ciekawe jest to że silencer7 ocenił tylko 2 filmy, jeden na 1/10 a drugi to bitwa o los angeles na 10/10 + <3
Bardzo ciekawa aktywność tego użytkownika...gdzie można zobaczyć kiedy się ktoś zarejestrował?

ocenił(a) film na 10
LukeBB

No i ?

ocenił(a) film na 5
silencer7

Mnie bardziej ciekawi jak film sci-fic w którym znalazło się jakąś wadę ("za dużo typowego dla Amerykanów heroizmu") można nazwać arcydziełem. Czyż arcydzieło nie ma być bez skazy? Ja osobiście nie rozumiem jak film akcji można nazwać arcydziełem, ale to już zależy od gustu. W każdym razie jeśli już znalazłeś jakiś minus to film nie może być idealny.

ocenił(a) film na 5
Kathlar

przestancie ogladac hamerykanskie efekciarskie monotonne filmy a zacznijcie ogladac dobre filmy

peace

ocenił(a) film na 10
Sansui

Ludzie !!!! chodzi o "fun", ale możecie tego nie zauważyć bo ciągle szukacie dziury w d...pie. Jednak tak jak napisał Kathlar "to już zależy od gustu" ( tak przy okazji, to go nie nazwałem arcydziełem, a oceniłem). Się spece od ludzkich upodobań znaleźli. Mnie się film podobał i tyle. Jeżeli Wam nie to możecie nadal oglądać "M jak Miłość", mnie nic do tego.

ocenił(a) film na 4
silencer7

Oceniłeś go na 10, a w skali filmwebowej 10=arcydzieło, Einsteinie. Jak nie umiesz korzystać z forum to...nie korzystaj.

ocenił(a) film na 4
silencer7

a widziałeś jakieś inne filmy wogóle?

ocenił(a) film na 1
Sansui

W tym problem, że ten film nie jest efekciarski. Może byłby w latach 90-tych...

ocenił(a) film na 5
LukeBB

W latach 90tych to nawet Titanic był efekciarski. Mam nadzieję ,że założyciel postu tylko żartuje... Ale obawiam się ,że nie.

ocenił(a) film na 4
Kathlar

w rzeczy samej

ocenił(a) film na 5
silencer7

10/10 to mało. tysionc na tysionc już bardziej :)

ocenił(a) film na 5
this_fire

Mam nadzieję, że to prowokacja. W każdym razie tysiąc, nie tysionc. A 1000/1000 to to samo co 10/10...