PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=493609}

Inwazja: Bitwa o Los Angeles

Battle: Los Angeles
2011
5,6 48 tys. ocen
5,6 10 1 48341
4,8 18 krytyków
Inwazja: Bitwa o Los Angeles
powrót do forum filmu Inwazja: Bitwa o Los Angeles

Dla tych geniuszy co film oglądali tylko na kompie a idę o zakład że jest tu ich co niemiara
Idź do kina a później oceniaj
Ja na filmie byłem wczoraj a dzisiaj wpadła mi w ręce wersja TS i napisze krótko ten film szczególni ten film trzeba zobaczyć na dużym ekranie bo tylko tam robi wrażenie a na kompie jak bym go widział przed kinem to sam bym dał góra 4/10
To takie moje spostrzeżenie

ocenił(a) film na 4
TOMASUSMAGNUS

Ja bylem w kinie i dalem 4/10

ocenił(a) film na 7
TOMASUSMAGNUS

przyznam ci rację ja tam oglądałem ten film na dużym ekranie i efekty były całkiem dobre warto wydać parę grosza i widzieć film na wielkim ekranie lepszy efekt niż na kompie dużo tracicie jak oglądacie na kompie ;) jakieś dziwne wersje ;) pozdrawiam

ocenił(a) film na 3
TOMASUSMAGNUS

Z powodu tego że w kinie byłem z dziewczyną, nie mogłem wyjść w trakcie seansu i musiałem ten badziew oglądać do końca.
Jest to jeden z tych filmów które lepiej oglądać na kompie, bo można go w każdej chwili wyłączyć.

SzokkuTasa

Podczas mojego seansu też wyszło z sali cztery osoby.Film zdecydowanie nie dla dziewczyn (no chyba,że lubią wojenne,albo interesują się militariami).Mimo to na ten film idzie się właśnie do KINA (jak na Avatara np.).

ocenił(a) film na 8
TOMASUSMAGNUS

Trzeba też powiedzieć że ludzie którym się nie podobał w większości nie lobia takich filmów chodzi mi o tematykę SF ale i tak idą do kina wydaja kaskę na gatunek którego nie lubią .Ja nie lubię horrorów bo uważam te filmy w 99% są nie straszne i nie oglądam takowych a jak nie oglądam to i nie oceniam