Dla tych geniuszy co film oglądali tylko na kompie a idę o zakład że jest tu ich co niemiara
Idź do kina a później oceniaj
Ja na filmie byłem wczoraj a dzisiaj wpadła mi w ręce wersja TS i napisze krótko ten film szczególni ten film trzeba zobaczyć na dużym ekranie bo tylko tam robi wrażenie a na kompie jak bym go widział przed kinem to sam bym dał góra 4/10
To takie moje spostrzeżenie
przyznam ci rację ja tam oglądałem ten film na dużym ekranie i efekty były całkiem dobre warto wydać parę grosza i widzieć film na wielkim ekranie lepszy efekt niż na kompie dużo tracicie jak oglądacie na kompie ;) jakieś dziwne wersje ;) pozdrawiam
Z powodu tego że w kinie byłem z dziewczyną, nie mogłem wyjść w trakcie seansu i musiałem ten badziew oglądać do końca.
Jest to jeden z tych filmów które lepiej oglądać na kompie, bo można go w każdej chwili wyłączyć.
Podczas mojego seansu też wyszło z sali cztery osoby.Film zdecydowanie nie dla dziewczyn (no chyba,że lubią wojenne,albo interesują się militariami).Mimo to na ten film idzie się właśnie do KINA (jak na Avatara np.).
Trzeba też powiedzieć że ludzie którym się nie podobał w większości nie lobia takich filmów chodzi mi o tematykę SF ale i tak idą do kina wydaja kaskę na gatunek którego nie lubią .Ja nie lubię horrorów bo uważam te filmy w 99% są nie straszne i nie oglądam takowych a jak nie oglądam to i nie oceniam