Wypowiadacie sie na temat filmu ktorego nie ogladaliscie lub obejrzales go na monitorze
14 calowym z glsocinczkami od komputera. Film oczywsicie sciagnales z sieci z jakoscia do
dupy bo nagrywana telefonem w kinie. Wiec nie rozumiem dlaczego wypowiadasz sie o
filmie ktory oparty jest glownie na efektach specjalnych ktore daja temu filmowi 90%
sukcesu.
Mnie też to denerwuje jak niektórzy żałośnie oceniają filmy bo oglądali tak jak jest napisanej w wcześniejszym poście...
Filmy z efektami specjalnymi powinno najlepiej oglądać się w kinie lub w dobrej wersji HD na dużym ekranie.
ps: to już wiem dlaczego taki nudny film jak "Black Swam" ma ocenę ponad 8 :P
hehe dokladnie:) chodziaz nie byl najgorszy tyle ze mial jakies tam przeslania no ogolnie za to ze tak mowimy to bedziemy wyzwani od pustakow nie rozumiejacych glebokiego sensu kina lub cos takiego ogolnie jezeli ktos nie lubi tego typu filmow niech nie oglada i nie ocenia ja nie lubie polskich filmow i ich nie ogladam i nie oceniam, proste. A na temat inwazji bede wypowadal sie jutro jak wroce z KINA
Teoretycznie Black Swan i Inwazja to kompletnie dwa rozne swiaty, a co za tym idzie odmienni odbiorcy.
Kiedy ten pierwszy bedzie oceniany pod wzgledem ilosci lez wycisnietych od wzruszonych widzow tak ten drugi pod wzgledem efektow, przelanej krwi, martwych marines i zabitych obcych.
PAJACEEEE!!!!! Premiera filmu była 11/03 - ja i wiele innych osób oglądało go za granicą ! Ja osobiście w manchesterze w konie Odeon - czy qźwa mam jeszcze zeskanowac bilet ? Typowe POLACTWO , a skad masz , a napewno ble ble ble ..... Rzygac mi się chce jak czytam takie g...o
nie ty i wile innych osob tylko prawda jest taka cwaniaczku ze polowa polski sciaga filmy w gownianej jakosci i ogladaja i pozniej oceniaja a ty przychlascie nie obrazaj odrazu wszystkich tylko wyraz grzecznie swoja opinie i idz dalej zrywac rabarber nieudaczniku
Obydwaj jestescie siebie warci. Wypowiedzi na tym samym poziomie. Domagasz sie grzecznej wypowiedzi a co sam piszesz?
A mnie denerwują tacy lalusie co się chwalą że oglądają filmy w kinie .... a tych co oglądają kinówki mają za nić. Mam was gdzieś i powiem wam tylko tyle że ten film SCIĄGNE Z TORRENTÓW W JAKOSCI TS/CAM I OBEJRZE NA MOIM MONITORKU 17 CALI I Z SŁUCHAWKAMI ZA 35 ZŁ I NAPEWNO TEN FILM OCENIE NA FILMWEB!!!