PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=493609}

Inwazja: Bitwa o Los Angeles

Battle: Los Angeles
2011
5,6 48 tys. ocen
5,6 10 1 48339
4,8 18 krytyków
Inwazja: Bitwa o Los Angeles
powrót do forum filmu Inwazja: Bitwa o Los Angeles

Spodziewałam się czegoś lepszego. I dobrze że obejrzałam ten film online i nie traciłam
kasy na kino. Te amerykańskie filmy...ehhh.

ocenił(a) film na 1
wonska15

heh żenada to delikatne słowo nie wiem jak Ci sie udało wytrwać do końca tego filmu bo ja np. po 20 minutach wyłączyłem go. Zastanawia mnie dlaczego Skyline ma niższą ocene od tego gniotu, wg mnie jest o niebo lepszy!

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 4
torrent

Haha :D
1.Film Online oglądasz płacąc czyli nie kradzież, albo oglądasz z limitem czasu. Przeczytaj sobie regulamin filmów online wtedy zrozumiesz że to nie kradzież.
2. Obejrzałam do końca.
3. Nie ośmieszyłam się bo to ty się ośmieszasz. Każdy ma prawo do oceny, mnie się nie podobał wiec nara.
A film był dobrej jakości jakby ktoś nie zauważył to napisałam "Te amerykańskie filmy...ehhh" bo żenujące jest to, że w każdym amerykańskim filmie pojawiają się przemówienia typu gość przemawia do swoich żołnierzy i jak to zawsze i tak ratują świat. Film przewidywalny w 100%!
I szkoda by mi było kasy do kina, a co zaznaczam chciałam iść i dobrze, że nie poszłam. Ale efekty fajne to racja, i dlatego dałam ocenę 4 a nie 1 .

wonska15

Przemówienia ok? a co miał powiedzieć dobra marine,nic nie robimy nie ma sensu i tak zginiecie?,wiesz co to morale?,a i nikt świata nie uratował, SPOILER film skończył się tym że została zniszczona zaledwie 1 baza w LA,ogólnie na całym świecie nadal trwała wojna,a oni na końcu polecieli by odbić miasto,tyle,proszę nie wymyślać czegoś czego nie było,i nie wprowadzać innych w błąd przez swoją złośliwość KONIEC SPOILERU.

grzeshnik1

Skyline lepszy?,hahaha,żednada na każdym kroku,śmieszne komputerowe efekty,durna fabuła z kosmitami pragnącymi naszych mózgów,niczym w durnej bajce,do tego zakończenie które przekroczyło granice logiki i durnowatości.

Adorianu

wonska15 dodam jeszcze,Ah te amerykańskie seriale ( Mode na Sukces oceniłaś na 10/10,czyli Arcydzieło,buhaha,to dopiero jest science fiction).

ocenił(a) film na 4
Adorianu

Moda na Sukces? Czemu? Bo jak pamiętam jeszcze mój dziadek to oglądał, a nie żyje już 10 lat. :P Ja oglądałam zawsze przy okazji a zrobiłam 10 bo po prostu śmieszy mnie to i przez całe moje życie przewija się w tym serialu ta sama fabuła. Widzisz udało im się zachęcić telewidzów do oglądania bo jak nie oglądasz nawet rok to jak obejrzysz jeden odc to i tak wiesz o co kaman ;p
Więc amerykańskie bo przewidywalne, a na ten film czekałam dłuuuugoo i w sumie d**a.. Mam prawo do oceny czyż nie?;)