Pod powyższym dumnie brzmiącym tytułem film o bliżej nieokreślonej rekiniej treści zostanie wyemitowany w sobotę, 14.12 o 20:00 na antenie Tv4. Zapraszamy zainteresowanych i nie usatysfakcjonowanych poniedziałkową Pulsową powtórką na wspólny premierowy seans :)
Dobry wieczór śmietanko Towarzyska :)
ja oczywiście polazałm na puls i zaczelam ogladac jakies wykopaliska... potem sie kapłam, jak kamera została za dobrze prowadzona, ze to nie nasz film!!!
och!
:)sama muzyka w filmie juz mi sie podoba :))))))))))))))))))
jak sie mACIE? :)
buhhahahahahahahahahaha!!! ten film jako kolejny trafia do ulubionych z rekinami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
fajni ci kolesie - Sammi nareszcie mozna na co popatrzec a nie same gołe cycki, nie szkodzi, ze to tępaki hihihihihihihi
Jakie te rekiny płaskie, chyba działa na nie podwójna grawitacja xD
HA HA HA HA HA HA SCENA Z DŁONIĄ!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D
wow takie efekty :P Z reszta wyglądało to jak ci roztapiający się kosmici zz "wielka heca Bowfingera"
jezuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!! ta tryskajaca krew z reki!!!!!!!!!!!!!!!!! jestem zachwycona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
o boże!!!!!!!!!!!!11 jeszcze te wydymane usta!!!!!!!!!!!!!!!! cudowny film :)))))))))))))))))))))))))
hahahahahahahahahahahahhahaha ja chce na taka impreze :))))))))))))))))))))))))))0
no jasne! fantastycznie bym się odmózgowiła, zrobimy taką imprezkę na zlocie :))))))))))))))))))
hahahahahahahahahahahaha :) ja mogę być, pod warunkiem, ze będzie na nim rekin namalowany :)