Film jest zdecydowanie zajebisty....kazdy kto kuma klimaty gore bedzie w niebowziety....historia smieszna i banalna...wmieszanie w to wszystko satanistycznych wiesniakow...no zajebioza ! ;]
nie maja sensu komenty ludzi ktorzy nie kumaja klimatu...wkoncu ten film to bardzo dobry re-make starych filmow z lat 50 o kosmitach...
co prawda kola w oczy troche efekty specjalne....gore komputerowe to juz nie to samo...ale jak dla mnie zajebista rozrywka na zimowe wieczory ;]
Popieram!!Film super,przed chwila go obejrzalam,nasmialam sie z bratem.Najbardziej podobala mi sie scena zniwa i do tego ta muza ,ha ha ..
Zgadzam się z przedmówcami. Świetny film. Jak ktoś lubi gore to bedzie zachwycony :]]
Najlepsza scena to "zbieranie żniw" :D
Ogólnie to świetną miałem zabawę i było to odprężające 1,5h :D
pozdrawiam
I tu jestem zgodny z przedmówcami...wiadomo,że nie jest to kino wysokich lotów, przeznaczone dla ogółu. Denerwują złośliwe komentarze ludzi, którzy chyba nie wiedzą, na jaki w ogóle film trafili.
Jest to według mnie naprawdę wesoła produkcja o trochę nudnym początku...rozkręca się w momencie rozpoczęcia polowania na kosmitów przez farmerów :) wspominana tutaj już wielokrotnie scena z kombajnem koszącym kosmitów przy muzyce easy listening hehe to prawdziwy przebłysk geniuszu! Takich scen, w których widać dobrą myśl, jest w moim przekonaniu wiele(np banan :P), niestety nie idą do końca w parze z ich wykonaniem...co do efektów specjalnych - tutaj też się zgodzę, że komputerowe wstawki odrobinę psują klimat - nawet litry bryzgającej krwi nie do końca za to nadrabiają...
Na koniec pragnę się podzielić jeszcze jedną refleksją...bardzo spodobała mi się scena, w której blondyna w szopie zamiast kosiarką (co byłoby zerżnięciem z 'Brain Dead') do walki wykorzystuje małą kosiareczkę ręczną(i zamiast kopiowania rozwiązań mamy tylko nawiązanie)!