7,3 249 tys. ocen
7,3 10 1 249168
6,7 49 krytyków
Iron Man 3
powrót do forum filmu Iron Man 3

No więc byliśmy w kinie w 4kę z przyjaciółmi i po wyjściu z kina byliśmy... Zawiedzeni, zgodnie
stwierdzając, że była to najgorsza z wszystkich 3ech części.
Czego zabrakło?
1. Nowego pancerza lub czegokolwiek co sprawiłoby, że zobaczylibyśmy jakiś przełom
2. Za mało akcji!
3. Za mało samego Iron Mana! Tony 3/4 filmu przechodził bez kostiumu
4. Brak takiego BOOM na koniec! Jakiejś świetnej akcji, która położyłaby nas na kolana jak w
Avengersach
5. No brak kurde jeszcze czegoś... Sam nie wiem czego, ale jestem zawiedziony :(

Nie zmienia to wszystko oczywiście faktu, że do kina warto iść bo nawet najgorsza z wszystkich
3ech części Iron Mana jest dobra :)

lancer88

Mało było pancerzy ? Nowe też były np. hulk buster
Mało akcji? atak 42 iron manów to była dobra akacja
Mało Iron Mana? prawda, ale to wyszło na dobre
Nie było świetnej akcji na koniec? była, sama walka Tonego z Aldrichem była fajna + Pepper

Według mnie film świetny, ty chyba na nim nie byłeś :D

ocenił(a) film na 7
luckyskill

To nie był Hulk Buster niestety, tylko "Igor" : http://marvelcinematicuniverse.wikia.com/wiki/Iron_Man_Armor:_Mark_XXXVIII

luckyskill

zbroi było mniej niż 40. odlicz "syna marnotrawnego" i kilka marków z galerii w posiadłość tonego, które zostały zniszczone podczas ataku.

ocenił(a) film na 7
lancer88

Według mnie film nie zawiódł. Konwencja inna niż w 1 & 2, ale równie ciekawa. Jedyne co mnie zawiodło, to postać głównego wroga - trochę mało wyrazisty i mało oryginalny czarny charakter.

ocenił(a) film na 6
lancer88

ja ze znajomymi miałam dokładnie te same odczucia :( za malo Iron Mana w Iron Manie, cienka fabuła (jak dla mnie przekombinowana niepotrzebnie). No i pozostał mega niedosyt i roczarowanie. Ale jak na wielbicielke marvela musialam isc, nie zaluje :)

aniuraaa

No wow przekombinowana fabuła ? Właśnie fabuła była bardzo dobra, wszyscy powinniśmy się cieszyć, iż twórcy takich filmów jak IM3 idą nie tylko w stronę akcji i efekciarstwa. W końcu wzięli się do tego tak jak należy i powstał bardzo dobry scenariusz. A co do ciebie aniuraaa jeśli taka fabuła jest zbyt skomplikowana to polecam Transformers, oraz no nie wiem może G.J. Joe? Tam nie powinno być problemow ze zbyt "przekombinowaną" fabułą.

ocenił(a) film na 7