Ale za mało scen Tony'ego i Pepper...
Bardzo dużo akcji.
999999999999999999999/1
Se21pik ma racje. Niestety. Czegos w tej czesci zabraklo;) 2 byly wyjatkowe. A ta niestety.
thx ekwi że sie ze mną zgadzasz. a ty lifeiscool jeśli twierdzisz że pierwszy iron man jest słabszy od iron man 3 to czym go przebił twoim zdanimem?
Jedyna i dwojka byly takie jakies hm, inne, wyjatkowe,a to to nie wiem, kupy sie nie trzyma. Zmiana rezysera sie chyba nie oplacila, nie wyszlo to na dobre. Klimat filmu niby ten sam, ale czegos brakuje, jest inaczej, GORZEJ. Tyle, no, ale chociaz Bruce Baner po napisach sie pojawia ;D
początkowa scena na imprezie jest kiepska. ci ludzie kturzy nic nie wnosili do filmu (koreaniec i ten z brodą) po co to? filmy coraz gorsze robią patrz na increlible spiderman. nieudany remake wspaniałego filmu. po co to? dla kasy. niech wzmyślą tak jak wymyślili z incepcją. coś nowego unikatnego a nie zrzynać coś co było.
Ten z broda lysy tak? to akurat byl koles z pierwszej czesci z jaskini;) a spiderman to jest amazing, a film troche jakby powazniejszy niz te wersje z maguire`em
Czyli jednak było coś po napisach? Kurcze miałem zostać ale mnie już wyganiali bo musieli posprzątać a zaraz zaczynała się kolejna projekcja :/
Jeeeest. Krotka scene ze Starkiem i Bannerem. Nic specjalnego w sumie;p niedlugo pewnie bedzie na necie;)