7,3 249 tys. ocen
7,3 10 1 249177
6,7 49 krytyków
Iron Man 3
powrót do forum filmu Iron Man 3

Ale za mało scen Tony'ego i Pepper...
Bardzo dużo akcji.
999999999999999999999/1

ocenił(a) film na 7
lifeiscool

Potwierdzam.
Bardzo przyjemnie się oglądało 8/10

ocenił(a) film na 5
BateriaPL

to chyba poprzednich części nie oglądaliście. słaby

ocenił(a) film na 7
se21pik

No jeśli dla ciebie był słaby, to TY nie oglądałeś IM.

ocenił(a) film na 4
se21pik

Se21pik ma racje. Niestety. Czegos w tej czesci zabraklo;) 2 byly wyjatkowe. A ta niestety.

ocenił(a) film na 5
ekwi

thx ekwi że sie ze mną zgadzasz. a ty lifeiscool jeśli twierdzisz że pierwszy iron man jest słabszy od iron man 3 to czym go przebił twoim zdanimem?

ocenił(a) film na 4
se21pik

Jedyna i dwojka byly takie jakies hm, inne, wyjatkowe,a to to nie wiem, kupy sie nie trzyma. Zmiana rezysera sie chyba nie oplacila, nie wyszlo to na dobre. Klimat filmu niby ten sam, ale czegos brakuje, jest inaczej, GORZEJ. Tyle, no, ale chociaz Bruce Baner po napisach sie pojawia ;D

ocenił(a) film na 5
ekwi

początkowa scena na imprezie jest kiepska. ci ludzie kturzy nic nie wnosili do filmu (koreaniec i ten z brodą) po co to? filmy coraz gorsze robią patrz na increlible spiderman. nieudany remake wspaniałego filmu. po co to? dla kasy. niech wzmyślą tak jak wymyślili z incepcją. coś nowego unikatnego a nie zrzynać coś co było.

ocenił(a) film na 4
se21pik

Ten z broda lysy tak? to akurat byl koles z pierwszej czesci z jaskini;) a spiderman to jest amazing, a film troche jakby powazniejszy niz te wersje z maguire`em

ekwi

Czyli jednak było coś po napisach? Kurcze miałem zostać ale mnie już wyganiali bo musieli posprzątać a zaraz zaczynała się kolejna projekcja :/

ocenił(a) film na 4
BuryRabarbar

Jeeeest. Krotka scene ze Starkiem i Bannerem. Nic specjalnego w sumie;p niedlugo pewnie bedzie na necie;)

ocenił(a) film na 7
se21pik

Nie, nie twierdzę ze trójka jeet lepsza. Wszystkie części są wspaniałe, ale pod wzgledem akcji ( nie mówie o efektach, tylko dziiałaniu.), to 3 przeważa.