7,3 249 tys. ocen
7,3 10 1 249210
6,7 49 krytyków
Iron Man 3
powrót do forum filmu Iron Man 3

2 i 3 jest dla małolatów, strata czasu oglądać takie high-tech bajki, ta odsłona strasznie się dłużyła, w ogóle nie przypomina klimatu pierwszej części, da się wyczuć tylko odcinanie kuponów od jedynki, dużo kiczu, lipnych tekstów

ocenił(a) film na 5
luki29

Dokładnie. Jedynka była niesamowita, miała świetny klimat już po kilki pierwszych minutach było wiadomo że to będzie świetny film a Tony w jedynce jest niesamowity. 2 i 3 to już tylko marne próby dorównania 1. Szkoda tak zmarnowanego potencjału. Mam nadzieję że kolejna część już nie powstanie

ocenił(a) film na 6
luki29

No niestety, 2 i 3 zrobili komercyjnie, żeby jak najwięcej zarobić, a wiadomo, że najwięcej młodzieży poszłoby na IM do kina. Obawiam się, że kino tego typu będzie robione tylko z myślą o młodzieży. Chociaż akurat w Avengers wiedziałem czego się spodziewać i to dostałem. I fakt JEDYNKA GÓRĄ! Ma rewelacyjny klimat, czego w późniejszych częściach brak.

luki29

To że wam się podoba tylko pierwsza część, to nie oznacza że musicie obrażać tych którym spodobała się inna, ludzie mają różne gusta.