Generalnie w skrócie ZAJEBISTY FILM, jeden z najlepszych jakie widziałem, takiego zalewu efektów i to dotego w 3d jeszcze nie widzialem nigdzie, nie bolalo mnie ze cala trylogia jest bez fabuly, efekty to pieknie zakryly szczegulnie w 3 odslonie tak jak w transofmersach, mam nadzieje ze iron mensow bedzie wiecej bo takiego nietuzinkowego filmu nie widzialem juz dawno. Te dialogi byly tez fajne, bo nawet to zrozumialem, prosty jezyk jest fajny, bo sie wszystko rozumie nie to co w innych filmach jakies dwuznaki i przeslania wala, jak juz muwilem najlepsza z seri i jest na 2 miejscu w moim rankingu filmow bo pierwsze ma transformers zemsta upadlych z piecioma ZŁOTYMI malinami (pewnie cos fajnego to jest) Polecam gorąco, fajne kino dla mlodych i rodzinki.
Złota Malina (ang. Golden Raspberry Award, skr. Razzie) – "nagroda" przyznawana najgorszym filmom. ( z Wikipedii)
Złote Maliny przyznane dla"Transformers: Zemsta padłych"
Złota Malina Najgorszy film
Złota Malina Najgorszy reżyser Michael Bay
Złota Malina Najgorszy scenariusz Alex Kurtzman, Ehren Kruger, Roberto Orci
Osobiście nie widziałam filmu więc nie mam opinii.
Daj spokoj koleżko, zero wyrozumialości dla takich efekciarskich filmow akcji teraz jest, ocena tez to neizly joke jest, marne 7,3 maja a powinno byc gdzies granicahc 8,0, najgorsze chyba nie widzieli djanga albo chlopcow z ferajni ze tak mowiom, zero teraz szacunku marne 7 i slabe usemki dal filmow o super bochaterach i robotach z przyszlosci.