7,3 249 tys. ocen
7,3 10 1 249184
6,7 49 krytyków
Iron Man 3
powrót do forum filmu Iron Man 3

2D

ocenił(a) film na 5

Witajcie mam pytanie możne trochę dziwne ale proszę się nie śmiać. Czy IM3 będzie wyświetlany w 2D? W moim mieście jest jedyne kino w którym nie ma filmów 3D (tak są jeszcze takie antyki) i dlatego nie wiem czy w ogóle warto czekać na ten film czy muszę się tłuc 80 km do większego miasta żeby w ogóle móc zobaczyć Iron Mana?

pomysl_o_mnie

Wydaje mi się że będzie grane w 2D.. Zarobią na tym więcej .. Bo nie wszystkie kina mają 3D ;) U mnie w mieście też nie ma 3D :D

ocenił(a) film na 7
pomysl_o_mnie

U mnie jest jak na razie tylko w 3D, jakoś musiałem się przemęczyć ;)

ocenił(a) film na 5
woocash94

Czemu przemęczyć? Źle wspominasz ten seans w 3D? :)

ocenił(a) film na 7
pomysl_o_mnie

Ogólnie nie przepadam za 3D, nosze okulary na co dzień, a zakładać okulary na okulary nie jest zbyt wygodnie ;P Do tego efekt 3D nie jest według mnie zbyt oszałamiający, bardziej się sprawdza w animacjach ;) No ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma, moim zdaniem ostatecznie warto było się przemęczyć dla samego filmu :)

ocenił(a) film na 5
woocash94

No fakt okulary na okulary to niezły eksperyment :D Mi nie zależy na efektach 3D jakoś specjalnie nie ma to dla mnie większego znaczenia chcę po prostu obejrzeć film :D No cóż wygląda że jednak chyba będę musiała się pofatygować te 80 km do większego miasta :(

ocenił(a) film na 7
pomysl_o_mnie

Na IM3 warto moim zdaniem :P

ocenił(a) film na 5
pomysl_o_mnie

Nie prościej zapytać w swoim kinie?

ocenił(a) film na 5
CelineMarie

Pewnie że prościej dlatego się pytałam. W kinie nie wiedzą.

ocenił(a) film na 5
pomysl_o_mnie

Skoro w Twoim kinie tego nie wiedzą to my tym bardziej nie.

ocenił(a) film na 5
CelineMarie

Ja się ni pytałam o moje kino tylko o to czy film będzie w ogóle wyświetlany w 2D. Czytanie ze zrozumieniem się kłania.

ocenił(a) film na 6
pomysl_o_mnie

Chyba w ogóle nie jest wyświetlany w 2D... To film 3D, nie spotkałam nigdzie wersji 2D.

pomysl_o_mnie

wiesz co, wogole odradzam pojscia do kina na to.

ocenił(a) film na 5
h4r

Dlaczego? Ja bardzo lubię Iron Mana jak dotąd te 2 części które były bardzo mi się podobały więc raczej nie chcę odpuścić oglądania IM3 w kinie... wiadomo w kinie zawsze lepiej się film ogląda niż w domu na komputerze lepsze emocje :D

pomysl_o_mnie

mi też się pierwsze dwie częsci bardzo podobały ale to jest nudna i jest o niczym, wygląda jak jeden z odcinków serialu

ocenił(a) film na 5
h4r

Hmm no zastanawiające to co piszesz. Dla mnie Avengers było trochę nudne na początku jak zbierali drużynę potem się rozkręciło szczerze po IM3 spodziewam się czegoś mocnego. Ocenię jak obejrzę :)

ocenił(a) film na 8
pomysl_o_mnie

To jest gupi Marvel i on lubi wszystko wsadzać w 3D. DC daje jeszcze jakiś wybór, a tu... Ja bym się nie nastawiał ;) A osobiście filmów w 3D nienawidzę.

ocenił(a) film na 5
Knightfall

Ja byłam na Facetach w czerni w 3D i też nie wspominam tego jakoś super... wolę oglądać filmy w 2D. Dobrze że Batmana nie zrobili w 3D