Witajcie mam pytanie możne trochę dziwne ale proszę się nie śmiać. Czy IM3 będzie wyświetlany w 2D? W moim mieście jest jedyne kino w którym nie ma filmów 3D (tak są jeszcze takie antyki) i dlatego nie wiem czy w ogóle warto czekać na ten film czy muszę się tłuc 80 km do większego miasta żeby w ogóle móc zobaczyć Iron Mana?
Wydaje mi się że będzie grane w 2D.. Zarobią na tym więcej .. Bo nie wszystkie kina mają 3D ;) U mnie w mieście też nie ma 3D :D
Ogólnie nie przepadam za 3D, nosze okulary na co dzień, a zakładać okulary na okulary nie jest zbyt wygodnie ;P Do tego efekt 3D nie jest według mnie zbyt oszałamiający, bardziej się sprawdza w animacjach ;) No ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma, moim zdaniem ostatecznie warto było się przemęczyć dla samego filmu :)
No fakt okulary na okulary to niezły eksperyment :D Mi nie zależy na efektach 3D jakoś specjalnie nie ma to dla mnie większego znaczenia chcę po prostu obejrzeć film :D No cóż wygląda że jednak chyba będę musiała się pofatygować te 80 km do większego miasta :(
Ja się ni pytałam o moje kino tylko o to czy film będzie w ogóle wyświetlany w 2D. Czytanie ze zrozumieniem się kłania.
Chyba w ogóle nie jest wyświetlany w 2D... To film 3D, nie spotkałam nigdzie wersji 2D.
Dlaczego? Ja bardzo lubię Iron Mana jak dotąd te 2 części które były bardzo mi się podobały więc raczej nie chcę odpuścić oglądania IM3 w kinie... wiadomo w kinie zawsze lepiej się film ogląda niż w domu na komputerze lepsze emocje :D
mi też się pierwsze dwie częsci bardzo podobały ale to jest nudna i jest o niczym, wygląda jak jeden z odcinków serialu
Hmm no zastanawiające to co piszesz. Dla mnie Avengers było trochę nudne na początku jak zbierali drużynę potem się rozkręciło szczerze po IM3 spodziewam się czegoś mocnego. Ocenię jak obejrzę :)
To jest gupi Marvel i on lubi wszystko wsadzać w 3D. DC daje jeszcze jakiś wybór, a tu... Ja bym się nie nastawiał ;) A osobiście filmów w 3D nienawidzę.