7,3 249 tys. ocen
7,3 10 1 249218
6,7 49 krytyków
Iron Man 3
powrót do forum filmu Iron Man 3

4/10

ocenił(a) film na 4

Komuś się chyba skończyły pomysły... Jak to dobrze, że nie poszedłem na to do kina. Byłbym paskudnie rozczarowany. A tak jestem tylko lekko zdziwiony, że tak fajną serię, tak brzydko i nieciekawie podsumowano. Taka amerykańska superwydmuszka w wersji świątecznej. Zero klimatu, zero polotu i fantazji. Przy całej mojej sympatii do poprzednich dwóch części, do avengersów, do Downeya Jr. jestem zmuszony dać ledwie 4/10. Dziwi mnie tylko tak wysoka średnia... Serio wam się to podobało? Przecież nawet samej akcji za wiele tam nie było. Najpierw przydługi, nudny wstęp, później jakieś oklepane ckliwe historyjki, w końcu pompatyczne do porzygu ratowanie świata i jakaś pseudo moralizatorska końcówka... A ludzie to kupili...

ocenił(a) film na 7
navi69ator

Bo większości ludzią się on barzo podobał i tyle

ocenił(a) film na 7
navi69ator

Po części się zgadzam. Ja dałem trójce najpierw 6, ale potem stwierdziłem, że dam mocno naciągane 7, głównie ze względu na właśnie poprzednie części (w dużej mierze dzięki jedynce) i dobre zakończenie. Jedynka była najlepsza. Na początku dostała ode mnie 8, ale po obejrzeniu dwójki i trójki zyskała u mnie i dostała 9. Dwójce dałem 7, ale po tym jak trójce dałem naciągane 7, dwójka dostała mniej naciągane 8.