7,3 249 tys. ocen
7,3 10 1 249177
6,7 49 krytyków
Iron Man 3
powrót do forum filmu Iron Man 3

Co dalej?

ocenił(a) film na 8

Wszyscy co zostali po napisach wiedzą że Tony Stark powróci. Chodziło chyba o "The Avengers 2" bo raczej "Iron Man 4" przed Avengers nie powstanie, ale nurtuje mnie od piątku pytanie jak powróci? Przecież wyją ten
reaktor, i co do każdej zbroi będzie musiał mieś wbudowany osobny reaktor? Dziwne. Słyszałam (może źle) że w komiksie takiej akcji nie było że on wyjmuje ten reaktor z piersi. A wy jak myślicie, a może ktoś wie jak to
rozwiążą w następnej części Avengers?

ocenił(a) film na 8
lliesme

w filmie widzieliśmy wiele autonomicznych kombinezonów które miały własne zasilanie a Tony mógł w nie wskoczyć.
Wynika z tego fakt, że kombinezon nie będzie potrzebował zasilania od Tonego, będzie mieć własne.
A on jako konstruktor nadal może z nich korzystać, a reaktora nie potrzebuje bo wyjęli mu odłamki.

ocenił(a) film na 8
maciekpaku

Czyli tak samo jak ja myślałam że każda zbroja z osobnymm rekatorem. ;)

ocenił(a) film na 8
lliesme

dokładnie tak sądzę :P
a moja opinia o IM3 jest taka, że pewna epoka się skończyła. O IM 4 na razie nie myślę, bo chyba go już bym go nie chciał.
Avengers 2 będzie tym czego oczekiwać będę najbardziej :D

ocenił(a) film na 8
maciekpaku

Właściwie to temat się już raczej wyczerpał, musieli by coś baaardzo dobrego wymyślić, żeby zakoczyć widza. Na "The Avnegers 2" też bardzo czekam, ale to jeszcze daleko.

ocenił(a) film na 8
lliesme

no raczej tak.
to do następnego po Avengersach :P