Wszyscy co zostali po napisach wiedzą że Tony Stark powróci. Chodziło chyba o "The Avengers 2" bo raczej "Iron Man 4" przed Avengers nie powstanie, ale nurtuje mnie od piątku pytanie jak powróci? Przecież wyją ten
reaktor, i co do każdej zbroi będzie musiał mieś wbudowany osobny reaktor? Dziwne. Słyszałam (może źle) że w komiksie takiej akcji nie było że on wyjmuje ten reaktor z piersi. A wy jak myślicie, a może ktoś wie jak to
rozwiążą w następnej części Avengers?
w filmie widzieliśmy wiele autonomicznych kombinezonów które miały własne zasilanie a Tony mógł w nie wskoczyć.
Wynika z tego fakt, że kombinezon nie będzie potrzebował zasilania od Tonego, będzie mieć własne.
A on jako konstruktor nadal może z nich korzystać, a reaktora nie potrzebuje bo wyjęli mu odłamki.
dokładnie tak sądzę :P
a moja opinia o IM3 jest taka, że pewna epoka się skończyła. O IM 4 na razie nie myślę, bo chyba go już bym go nie chciał.
Avengers 2 będzie tym czego oczekiwać będę najbardziej :D
Właściwie to temat się już raczej wyczerpał, musieli by coś baaardzo dobrego wymyślić, żeby zakoczyć widza. Na "The Avnegers 2" też bardzo czekam, ale to jeszcze daleko.