7,3 249 tys. ocen
7,3 10 1 249177
6,7 49 krytyków
Iron Man 3
powrót do forum filmu Iron Man 3

Ale idiotyczny film z beznadziejnymi aktorami. Aktorstwo na poziomie braci Mroczkuw fabuła
przewidywalna i motym głuwnego złego głupi - zostawili mnie na dachu to zawładne światem no
ale głupota dla małych dzieci żeby po egzamynach gimnazjalnych mialy na co pujśc.

Podsumowując film powinien trafic od razu na cd-rom bo szkona na niego dvd w jakiejś pani
domu za 1,50 + wat

ocenił(a) film na 7
Senshin

nie jesteś fajny.

ocenił(a) film na 2
kslawinski

Wyrażam tylko swoją opinię.

ocenił(a) film na 7
Senshin

a dałeś 10/10 ? Dobre sobie :)

ocenił(a) film na 2
Martinus12

A pszepraszam, już poprawiam

Senshin

Po egzaminach gimnazjalnych jesteś widocznie Ty sądząc po stylu Twojej wypowiedzi. Byłeś chociaż w kinie , że oceniasz... Drugi youtube z tego filmwebu...

zordonwielki

jeszcze dodam , że za wiele punktów z niego nie uzyskałeś pisząc żelasko, mroczkuw , głuwnego :)

zordonwielki

pisząc żelasko, mroczkuw , głuwnego :)

św racja ;)

ocenił(a) film na 7
Senshin

Troll detected

ocenił(a) film na 5
Mateusz5438

Mateusz - racja, po 2 - nie ocenil efektow, ktore chocby patrząc na sam zwiastun są na dobrym poziomie... Poza tym zauwazyl autor tematu, ze jest jednak do kogos ten film skierowany... same te 2 atuty sugerują, że filmowi się należy chociaż 2-3/10... :)

ocenił(a) film na 7
MegaTM

Ja jeszcze nie widziałem filmu ale w najbliższym czasie udam się do kina.

ocenił(a) film na 5
Mateusz5438

ja sie zbieram i w tym lub przyszlym tygodniu zaliczę seans :) slyszalem, ze lepsze niz 1 i 2, wiec ocena 6-8/10 poleci raczej...

Senshin

Boże, co za poziom wypowiedzi. Szkoda słów na Twój post, a na nie film, który notabene jest rewelacyjny :)

ocenił(a) film na 6
Senshin

"Motym głuwnego złego głupi (...), miały na co pujść". Nie mam więcej pytań.

użytkownik usunięty
Senshin

najpierw naucz się pisać

ocenił(a) film na 8
Senshin

Możesz po prostu napisać że nie lubisz Iron Mana. Pod względem tego że ten film jest na podstawie komiksu to ma prawo do niektórych podniosłych scen jak ,,zostawili mnie na dachu to zawładne światem" - Poza tym główny antagonista w tym filmie miał inne cele. Aktorzy są świetni zwłaszcza Robert na którego mówią ,, On nie gra tonego on nim jest"
Ps. Jak piszesz wypowiedzi to polecam gramatyke panie gimbaza : Mroczkuw ,głuwnego,Żelasko,1,50 + wat,pujśc