7,3 249 tys. ocen
7,3 10 1 249168
6,7 49 krytyków
Iron Man 3
powrót do forum filmu Iron Man 3

czytajac opinie na imdb czy innych zagraniczym forach czyta sie tylko jak to zostala tak slabo
historia przedstawiona i takie rozczarowanie Mandarynem ze mowia na ten film,, najwieksza
wtopa filmu z uniwersum Marvela?
moze ktos jakos bez duzych spoilerow powiedziec czy tak jest? bo sie zastanawiam teraz czy
wogole isc do kina...

pivamornfis123

Człowieku na film możesz iść bez większych zmartwień bo film wart jest pieniędzy wydanych na bilet. Czy Mandarynem jest rozczarowanie hmm Powiedział bym że tak. Nie mamy tu człowieka z super mocami jak to w bajkach i komiksach bywało lecz... No właśnie ma być bez spoilerów to jest. Ale jak to pisałem już wcześniej na film możesz śmiało iść a i tak będziesz się dobrze bawić.

ocenił(a) film na 5
strzelec555

no zamowione miejsca, czwartek w premiere sie wybieramy, zobaczymy co tam stworzyli xd

ocenił(a) film na 6
pivamornfis123

Ten film ma ten sam problem co TDKR. Tam było mało Batmana w filmie o Batmanie. Tu jest mało Iron Man'a w filmie o Iron Man'ie. Dodatkowo mogę powiedzieć, że trailer zapowiada film w poważniejszym tonie a ostateczny produkt to bardziej taka komedia z elemetami kina akcji. Tak więc, czy ten film to rozczarowanie? Raczej zmarnowany potencjał...

ps. Według mnie nie opłaca się iść na ten film w 3d, ale u nas tylko taki wyświetlają ;d