7,3 249 tys. ocen
7,3 10 1 249158
6,7 49 krytyków
Iron Man 3
powrót do forum filmu Iron Man 3

Ciekawe czy same zbroje będą walczyć indywidualnie z żołnierzami extremis ? Myślę, że żołnierze
nie mają zbytnio szans ze zbrojami.
Co powiecie na ten temat? Myślę, że Mark 8 jest słabszą znacznie zbroją niż pozostałe zbroje
Starka.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
AprilisFools

Jak byś nie wiedział/nie wiedziała to Stark będzie 40 zbroi kontrolował na raz.

ocenił(a) film na 8
AprilisFools

W komiksach, Stark mógł za pomocą Extremis kontrolować zbroję , którą aktualnie miał na sobie, więc co to za problem, żeby kontrolował kilka? Najpierw sam poczytaj komiksy, małolacie

ocenił(a) film na 8
AprilisFools

To skoro Ci się nie podoba już teraz fabuła tego filmu, uważasz go za idiotyczny, to czy możesz tego nie komentować? Kto każe Ci tutaj teraz się wypowiadać, albo iść na ten film do kina? W ogóle, to po co tu wchodzisz? To jest forum dla fanów, a nie dla ludzi z takim nastawieniem do filmu, którego jeszce nie widzieli.

ocenił(a) film na 10
fifi39

Nie ma sensu karmić trolla :)

ocenił(a) film na 7
Mosak45

To, ze komus sie film nie podoba i wyraza swoja opinie o glupich rozwiazaniach scenarzystow, czyni go trollem?
Ja sam kiedys pisalem po RE;Retrybucja, ze film jest kupa.... BO JEST!!!
ale armia gimbusow zaczela sie czepiac i pisala, zebym sie nie odzywal. po to jest forum, by napisac o tym, czy film sie podobal, czy tez nie.
Kazdy ma prawo skrytykowac rzecz, ktora mu sie nie podoba, wiec zamknijcie sie gimbusy

ocenił(a) film na 10
maniekboy

Cytując "niedorzeczne idiotyzmy", "produkcja dla dzieciaczków" i "OMG kto to kupi" to raczej niewyrażanie swojej opinii a hejt , a co do ciebie twoje wyzwiska od gimbusów też świadcza o poziomie twojej inteligencji. Po 2 jeśli coś go nie interesuje nie musi wyrażać swoich bezsensownych opinii, jeśli mi sie coś nie podoba to nie ide pisać jaki film jest denny,bez fabuły itp.

AprilisFools

i mówi to co ocenia Hellboy na 7 beż żartów

AprilisFools

Się nie podoba to wyjdź !

AprilisFools

Tyle lat bez konta i dziś je założyłem tylko w jednym celu. Otóż cytuje: "Ciekawe spróbuj rysować prawa i lewa reka jednoczesnie ,a potem się zastanów czy da się w 40miejscach na raz ogarniac sytuacje. Właśnie podałem głupi prosty przykład burzący ta dziecinade. ,,prawa lewa...prawa lewa..."
W odpowiedzi napisze tylko tyle: potrafię pisać i jedną i druga ręką jednocześnie - potrafię również rysować i prawą i lewą ręką jednocześnie. Zanim podasz jakiś argument czy też przykład upewnij się, że jest on prawdziwy. Dalej - kiedyś myślałem, że moja umiejętność jest wyjątkowa - jednak się myliłem., Takich przypadków (pisanie czy rysowanie obiema dłońmi jednocześnie) zostało sporo udokumentowane.
Zatem nim siądziesz do jakiejkolwiek dyskusji upewnij się, że masz naładowaną broń - bo ślepaki tu na nic - robisz w ten sposób z siebie tylko błazna.
A to na dowód: tu miał być filmik, ale za dużo zabawy - jeśli znasz angielskie to wiesz co wpisać na youtobe, a jeśli nie to pomogę: " Drawing with Both Hands". - będziesz zdziwiony co mogą zrobić obie ręce na raz.
Pozostaje pytanie: I kto tu jest gimbusem, gimbusie?

ocenił(a) film na 7
AprilisFools

nawet jeśli nie będzie sterował wszystkimi na raz (powiedzmy że on kieruje tą w której jest i kilkoma innymi) to pozostałe mogą działać na tej zasadzie jak zbroje Vanko w Iron Man 2. Roboty walczyły same a on od czasu do czasy wysyłał jakąś komende i tyle. Czemu więc Stark nie mógł by robić tego samego walcząć. Zresztą zgadza się to z komiksem gdzie Tony mógł sterować kilkoma zbrojami naraz! I tu ten mankament... odejdą od komiksu źle!... będą się trzymać ... źle bo to przecież nie realne bo to tamto siamto... męczycie mnie już ludzie... zapowiedź filmu sie nie podoba? spoko.. zaoszczędźcie pieniądze i idźcie do kina na coś innego... nikt wam nie broni

lesow93

Dokładnie. Masz rację z Ivanem Vanko. Ale jak też wiemy to Tony posiadał technologie przewyższającą tę Ivana a co dopiero w IM3. W zwiastunie widać jak Tony mówi " Są moi chłopcy " czyli musiał je przywołać jakoś ;D

ocenił(a) film na 10
AprilisFools

Wszystkie filmy z pierwszej fazy ocenione na 1 . Ciekawe . . .

ocenił(a) film na 8
Kinomaniaczka_fw

Dziwisz się? Przecież to zwykły prowokator. Wszedł na to forum i to skomentował, żeby nas wkurzyć. Po prostu ignorujmy, tego ... człowieka
BTW, zauważyłaś, że konto założył 1 kwietnia? To mówi samo za siebie...

ocenił(a) film na 10
agab_10

Heh, racja : ) Nie ma co się przejmować. Zawsze się tacy znajdą, na każdym forum.

ocenił(a) film na 7
AprilisFools

"pustą" można nazwać osobe, która nie oglądając filmu ocenia go na 1 na podstawie jakby to nazwać "pokrewnego" filmu jakim był Avangers. Ja osobiście nie oceniam filmu jeśli nie obejrzę go chociażby w połowie (ale to może ja jestem dziwny), także wracaj upierdliwy trollu na samosie...

Barosz20

Mi się wydaje, że zbroje będą kontrolowane przez jakąś sztuczną inteligencję typu Jarvis, tylko przystosowaną do walki. Stark tylko oznacza wrogów i SI załatwia resztę, to najłatwiejsze wyjście (wyszkolenie 40 wiernych mu pilotów jest dużo trudniejsze, a kierowanie zbrojami samemu praktycznie niemożliwe).

AprilisFools

Twój przykład jest - jakby to ująć delikatnie do d.... A to z tego powodu, że da się rysować czy pisać jednocześnie obiema rękoma, więc nie możesz nim się posługiwać do obalenia, czy śmiania się z tego, że Tony steruje liczbą x zbroi naraz. Jeśli tego nie rozumiesz to jesteś zwykły ciął. W padasz w temat i po co, że by sobie pospamić? Robisz z siebie idiotę. Pisząc w dziale gdzie omawiany jest film z gatunku fantastyki i wytykając, że coś jest nie możliwe. To fantastyka - tu nie ma rzeczy nie możliwych. Naucz się odróżniać to co realne od tego co fantastyczne - poza fizyczne, a życie stanie się dla Ciebie prostsze.