Tak , i zastanawiam się nawet czy nie zarezerwować sobie biletu w dniu premiery :D pomimo tego ze będzie mnie wku***ało stado ludzi który przyszli sie najeść , zamiast na seans.
PS: Tak wiem o co ci chodzi.
Oczywiście że tak, najchętniej już bym rezerwowała bilet bo do kina nie mam najbliżej i pasuje mi jechać tylko w sobotę czyli dzień po premierze niestety ;/
Choćby się świat walił, w premierę muszę być. Pierdziele nawet szkołę byle tylko zobaczyć nową historie Tonego Starka, która będzie chyba najlepsza z całej trójki.
Iść na premierę to dla prawdziwego fana moralny obowiązek !
Tak, tak - idę ; PP
Ja też się wybieram. Już teraz umieram z podekscytowania.
Zastanawiam się tylko czy nie zrobią jakiegoś maratonu z IM. Wtedy jeszcze chętniej bym poszła. :D
Oczywiście, że się wybiorę, ale niestety w dniu premiery będę jeszcze na majówce za granicą, więc będę bardzo rozpaczać ;)
Bez dwóch zdań :D Iron Man ze wszystkimi efektami, nagłośnieniem i do tego pierwszy raz - tylko w kinie!
Gdyby w tym miesiącu premiera była u nas to bym poszła a tak to się trochę nie opłaca kasy wydawać bo premiera w USA jest prawie miesiąc wcześniej niż u nas więc jak u nas już w kinach będzie to niewiele czasu i premiera na dvd będzie i w necie już dobre wersje będą.
Miesiąc wcześniej ?? Premiera w USA jest 3 maja, a u nas 10 maja, więc jest to tydzień różnicy. Na DVD wyjdzie pewnie gdzieś we Wrześniu / Październiku.
To mnie filmweb zmylił bo pisze że 18 kwietnia na świecie. W takim razie na premierę warto pójść
Obowiązkowo! Może nie na premiere ale na jakiś poranny seans w tygodniu bym mógł obejrzeć w spokoju bez wrzasków innych ludzi....