7,3 249 tys. ocen
7,3 10 1 249168
6,7 49 krytyków
Iron Man 3
powrót do forum filmu Iron Man 3

Jak na mój gust to najlepszy film od Marvela!!!! :)

ocenił(a) film na 10
barzem4338

ja też tak uważam:-)

barzem4338

Moim zdaniem na równi z Avengers

barzem4338

Mi bardziej podobał sie Avengers. Czegoś mi zabrakło w tym filmie, sam nie wiem czego. Czekam teraz na premierę DVD, zobaczę czy będę wracał do tego filmu tak często jak do Avengers.

ocenił(a) film na 8
barzem4338

podzielam zdanie !!!

ocenił(a) film na 9
johnny480

No wreszcie jacyś normalni ludzie ....bo już myślałem że Iron man 3 udowodni hipotezę że Polacy z dużym impetem równają do poziomu przeciętnego zjadacza popcornu z za wielkiej wody ...

Film miał wszystko czego potrzebował : Dobrą muzykę ! Dobre Efekty ! Sporo akcji ! Ciekawą fabułę ! Killian Aldricht był sto tysięcy razy lepszym nemezis Starka niż komiksowy Mandaryn - tym bardziej iż ojcem tego potwora był sam Stark ...i jego poprzednie ego.
Świetna kombinacja przenośni i metafor, piękne dowiedzenie końcowej tezy - JA JESTEM IRON MANEM - nie zbroja...
Ponadto dystans dystans i jeszcze raz dystans - czyli to co jest charakterystyczne dla Marvelovskich produkcji no i od zasrania humoru ! Inteligentnego również ;) Podsumowując film był genialny !

ocenił(a) film na 10
Joseph88

opisałeś to idealnymi słowami:)

ocenił(a) film na 10
Joseph88

Zdecydowanie popieram film był ekscytujący i porywający. Nie rozumiem tych, którym ten film się nie podobał.

ocenił(a) film na 8
Joseph88

polać mu!

ocenił(a) film na 7
Joseph88

Dwa razy!

ocenił(a) film na 9
Ma_Ciek

He he dzięki ludziska napisałem tylko ze szczerego serca co myślałem ;)

Joseph88

Zgadzam się w 11%, tylko zapomniałeś wspomnieć o przegenialnej gry aktorkiej Bena Kingsleya.

ocenił(a) film na 9
Zathar

Tylko w 11 % :/ zasmucasz mnie wszyscy mnie tu laurowymi wieńcami zasypują a ty wyskakujesz z 11 % ;( ale to prawda Ben Kingsley odwalił kawał niezłej roboty ^^

Joseph88

Sorki :DD. Pisać nie umie. chodziło mi o 110%

Joseph88

Zajebisty film i dostalem dokladnie to, czego oczekiwałem.
Jedynie czego mi zabraklo to muzyki rodem z Iron Man I. Reszta na bardzo wysokim poziomie.
Avengers chyba nieco lepsze, ale i tak zakupie do domowej kolekcji. Humor w tym filmie mnie rozwalil, nie zaluje ani zlotowki! Z checia drugi raz obejrze.

ocenił(a) film na 10
ezils

Teksty w tym filmie były genialne.

ocenił(a) film na 10
ezils

Najbardziej podobał mi się tekst o zdrapce całe kino lało śmiechem

ocenił(a) film na 9
lolxdzalmicie

"Ojcowie tak mają " ;) Dokładnie u nas też darli łacha ;) ale i tak najlepsze było jak młody chciał wziąść na litość a Tony odbił piłeczkę " Bo myślałem że coś nas łączy " ;P

ocenił(a) film na 10
Joseph88

Trzeba przyznać to też było mocne. Świetny też był mandaryn.

ocenił(a) film na 9
lolxdzalmicie

No raczej i jak okazało się że to tylko kukiełka ;) Killiana.

ocenił(a) film na 10
Joseph88

Zdecydowanie bardziej podobało mi się to rozwiązanie niż gdyby iron man miał by się by bić z mandarynek (takim jaki był w komiksach)

Joseph88

Ten moment mnie rozwalil rowniez :D - " Bo myślałem że coś nas łączy " i zmontował ucieczkę

lolxdzalmicie

Hahaha głośno się zaśmiałem ;D Swietny moment

ocenił(a) film na 9
lolxdzalmicie

Się zgadza ! Ja również dostałem to co chciałem :} Lecz jak dla mnie muzyka....była genialna. Było kilka niespójności logicznych lecz przy na porze tylu zalet takie szczegóły ..schodzą na dalszy plan :]

ocenił(a) film na 10
barzem4338

Ja też tak uważam, ba to jest mój ulubiony film! W Avengers była troche słaba fabuła no ale w Iron Manie jest bardzo dobra. Nie musze mówić co ten film ma dobre ponieważ Joseph88 wszystko powiedział. Dodam tylko że, genialnie poprowadzili kampanię reklamową, wszyscy się nastawiali na jakąś epicką walkę z Mandarynem a tu sobie wychodzi Mandaryn z kibelka i radzi by do nie go nie wchodzić przez jakieś 20 minut.

PS posłuchajcie tego http://www.youtube.com/watch?v=IKcfhHgtw9A

użytkownik usunięty
barzem4338

Jak dla mnie też najlepszy film MARVELA! Avengers w ogóle mi się nie podobało, ale Iron Man 3 to TO! Jedyne co mogę mu zarzucić to trochę ta muzyka mnie nużyła...

barzem4338

Według mnie najlepszym filmem Marvela jest Iron Man 1,natomiast jeśli chodzi o Avengers to jest b.dobrym filmem ale szału nie ma.

ocenił(a) film na 10
hunters217

Ja tam jestem nim zachwycona to mój drugi ulubiony film