http://enemef.pl/repertuar.php?idM=64&idR=1196
o.O ja pier***** ja ide + Avengersy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! lepsze to niż w Heliosie
Tylko nie ma napisane czy z napisami czy dubb, ale napisałem do nich i czekam na odp ;D
No ty pisałeś, że w Heliosie będzie wybór czy coś, fajnie jak by tu też takie coś zrobili, a najlepiej dali all filmy z napisami :D
W heliosie było napisane, ze trzecia część będzie w wersji ,Dubbing, więc napisałem właśnie e-maila do Heliosa, to odpowiedzieli mi, ze być może będą dwie opcję, a po paru godzinach zmienili z ,,Dubbing, na ,,Napisy,, ; d,
według wydarzenia na fejsbuku przynajmniej jeżeli chodzi o Krk:
"- LEKTOR CZY NAPISY: filmów w wersji z lektorem jeszcze na ENEMEFie nie było, i miejmy nadzieję że nie będzie. Gramy wersje z oryginalną ścieżką dźwiękową, z polskimi napisami."
No masz racje, też teraz to na fejsie zauważyłem, a dodatkowo otrzymałem odp na maila:
"Wszystkie filmy na tym ENEMEFie zostaną wyświetlone w wersji oryginalnej z polskimi napisami."
Ufff kamień z serca, teraz tylko odliczać ! :D
Nawet cena biletu wychodzi taniej niż w Heliosie :)
Taka prośba do osób zarejestrowanych na stronie ENEMEF: można głosować na kolejność emisji filmów. Najlepiej byłoby, aby filmy były wyświetlone w kolejności chronologicznej, czyli IM1, IM2, Avengers i IM3. Wtedy wszystko ładnie by się ze sobą łączyło ;)
No właśnie nie do końca się tu z tobą zgodzę. To znaczy fajnie by było gdyby tak wyszło w głosowaniu (teoretycznie), ale jak Iron Man 3 będzie na końcu to będzie to gdzieś obstawiam 5 rano!!! (bo maraton trwa 22:00 – 07:30) i nie wszyscy do końca wytrzymują (ja byłem już na kilku i zawsze do końca wytrzymałem wiec o sobie tu nie mówie) lub ludzie wychodzą w trakcie no i o takiej porze, bez tylu godzin snu człowiek już inaczej funkcjonuje, a ja wolał bym obejrzeć IM3 na samym początku z pełną świadomością i wszystko skumać, niż oglądać film 1 okiem i półprzytomny. Pewnie nie którzy się tu ze mną zgodzą. Także jak dla mnie pierw IM3 potem już mogą lecieć po kolei. I tak pewnie będzie 1 IM3 (albo Avengersy), bo ludzie na to czekają najbardziej a reszta to tylko dodatek, tak jak dla mnie :D
"Ze względu na decyzję dystrybutora filmu Iron Man 3 głosowanie na kolejność zostało tym razem wyłączone, a filmy tej nocy zostaną wyświetlone w odgórnie ustalonej kolejności: Iron Man, Iron Man 2, Avengers oraz premierowo Iron Man 3."
Cieszcie sie ;D
W Heliosie też ma być maraton iron mana..:D http://www.helios.pl/30,Legnica/Aktualnosci/Szczegoly/id/3371/Maraton-Iron-Man-w -super-cenie!