7,3 249 tys. ocen
7,3 10 1 249151
6,7 49 krytyków
Iron Man 3
powrót do forum filmu Iron Man 3

Sorry, ale od tak wielkich produkcji, za tak wielkie pieniądze wymagam troszkę więcej niż efektowne
wybuchy, które w rzeczywistości wcale nie były efektowne. Po nudnawej dwójce niewiele się
spodziewałem i w rzeczywistości nie wiele dostałem. Jest lepiej ale powinno być dużo lepiej. Jeśli
ktoś się spodziewa akcji pokroju Avengers to się grubo zawiedzie. To już zaczyna być bardziej
parodia filmu o super bohaterach, niż porządna ekranizacja komiksu. Tak jak w większości
przypadków im więcej części tym mizerniejszy efekt. Może młodszej publiczności film będzie się
podobał, ale dla mnie to już jest tylko bezduszny wyciskacz kasy z portfeli widzów.

ocenił(a) film na 5
Qba

Gdzie oglądałeś?

Pytam normalnie, nie złośliwie tylko z ciekawości, bo jeszcze premiery nie było.

ocenił(a) film na 10
Qba

chyba nie masz pojecia o czym ty mowisz, avaengers to sie chowaja do iron man3 tu to jest ogien i jest troche rozterek dramaturgia, akcja na najwyzszym poziomie i do tego niespodziewane zwroty akcji

ocenił(a) film na 4
Iamarcane

Oglądałem w Anglii tu premiera była już w czwartek.
Kolego może dla ciebie Avengers się chowa może się nie chowa, ja uważam, że Iron man 3 jest średnim a nawet ledwo średnim filmem. Takich filmów bez polotu marvel wypluł już wiele i ten jest kolejnym z nich. Ale każdy lubi co innego i inaczej ocenia filmy, jak widać w twoim przypadku ocena 10 arcydzieło światowego kina, brawo.