Widziałam różne zakończenia części jakieś serii ale ten powala wszystkie. Znakomite efekty specjalne i cała fabuła powala na kolana. Osobiście łzy leciały na sam koniec kiedy do ogłosił, że już koniec z Iron Manem. Tony Stark- na bardzo długo będzie w pamięci. Film dla każdego. Ten kto uważa że jest słaby to albo zazdrości albo po prostu nie oglądał tamtych części i wydaje mu się to nudne. Co najabrdziej lubie w Iron manie? Że nie jest aż taki idealny. Rozwala mu się zbroja. Nie niszczy każdego od razu i pracuje, ulepsza. jego walki są realistyczne. Ma dużo stłuczeń i czasami nie daje sobie rady. Nie jest SUPERbohaterem. 10/10. Szkoda, że to już jednak koniec :(
Jeszcze nie widziałam ostatniej części, ale w Starku podoba mi się dokładnie to samo i chocby nie wiem jakie rzeczy krytycy tu pisali to od obejrzenia finału nic mnie nie odwiedzie! Chociaz jedna rzecz mnie zastanawia nawet jesli ogłasza koniec to przecież pojawi się w Avengers 2, więc to nie do końca koniec :-D
No to może nagle coś się stanie :) I do tego o ile się nie myle to Iron Man jest najstarszym "super" bohaterem w filmach Marvela.
Całkiem możliwe jest, że Tony pojawi sie w kontynuacji Avengersów jako ten 'doradca', którym miał być na początku... Będzie w filmie, a niekoniecznie w zbroi. Dziwne, lecz - tak jak mówię - możliwe...
Po napisach był napis "Tony Stark will return" więc na pewno będzie, ale jak kolega wyżej napisał nie wiadomo czy jako Iron Man.