Jak dla mnie : "Jarvis, przyślij tu na chwilę Tup-Tusia" :D
Ogólnie Mandaryn wymiatał, dobre miał te teksty, tylko te Ole Ole Ole też zapamiętałem :D
Nie pamiętam jak to szło, ale jakoś tak:
- Przyznaj to. Potrzebujesz mnie. Jesteśmy połączeni.
- Nie mogę cię zabrać.
- Zostawisz mnie tu, jak mój ojciec?
- Nie bierz mnie na litość.
- Jest mi zimno... :(
- Wiem, a wiesz skąd? Bo jesteśmy połączeni :>
Masę tego było, a tak jeszcze z niewymienionych to:
"To limitowana edycja."
I ta akcja jak gościu rozwala zegarek i Tony mówi, że za to jego zabije pierwszego i zaczyna tak śmiesznie odliczać czekając na zbroję. :D
Może nie najlepszy tekst, ale dość zabawna scena kiedy Tony chowa się za samochodem (podczas jednej z "rozrób") i mówi do już ukrywającego się za nim gościa:
- Jaja, co?
- No.
Był też fajny dialog między gościem, który naśladuje Tonego (ten z tatuażem z jego podobizną), ale nie przytoczę w całości. Może ktoś inny to zrobi :-)
Dobre było jak pod koniec dali mu narkozę w czasie operacji, a po tym mówił, że nigdy tak dobrze nie spał
pamiętam że nazwali thora ciołkiem z młotkiem który spadł z nieba xD
ogl jarvis miał dobre teksty ;p
Nie pamiętam jak to leciało, więc mogą być błędy:
Tylko na tyle Cię stać? Słabe sztuczki i tanie teksty?
-Tak zatytułuję swoją autobiografię, kotku.
Rozwalił mnie ten tekst.
Nie pamietam dokładnie jak to szło, ale już przed ostatnią bitwą jak lecą te zbroje Starka to James R. mówi:
- Czy to twoje.....
- Tak
- I to...
- Tak
Stark wymiata ;D
W sumie jeszcze w scenie po napisach było dobre jak Banner przyspał, a Stark pyta w którym momecie się zgubił czy coś w ten deseń, a ten mu odpowiada, ze na początku roku 1999 w sylwestrze :D
- I już wszystko będzie w porządku?
- Związałaś się ze mną, nic nigdy nie będzie w porządku
Czy coś w ten deseń :D
Dobre był tekst po tym jak ciężarówka walnęła w Mark 42
Tony: Jechał na czołowe.
Rhodes - Give me a suit, okey?
Stark - Oh, i'm sorry. they're only coded to me.
Rhodes - What's that mean?
Stark - I got you covered.
Stark - See what happens when you hang out with my ex-girlfriends?
Peppers - You are such a jerk.
Dobre jeszcze było jak Tony Pytał Jamesa o kody do Jego Kombinezonu jak to było " warmashine68 coś" i jeszcze jakiś login, chyba"warmashinerulez" nie pamiętam bo bylem na dubbingu i przedtem " J:Każą mi zmieniać hasła codziennie odkąd zacząłeś się włamywać. T: Włamywać? nie chrzań tylko dawaj te hasła!" czy coś w ten deseń. I wg jak się wszyscy nabijali z tej nazwy "Iron Patriot" plus gadka Mandaryna poza rolą xD
Ale i tak tekstu o ojcu i loterii nie przebije nic.