7,3 249 tys. ocen
7,3 10 1 249184
6,7 49 krytyków
Iron Man 3
powrót do forum filmu Iron Man 3

Film aktualnie najgorszy, chociaż niewiele słabszy od dwójki, ale dużo gorszy od jedynki. Po
ostatnim bardzo dobrym Avengers, spodziewałem się równie dobrego Iron Mana 3, niestety sie
zawiodłem. Dużo nieścisłości, bezsensowności i przekombinowanych scen. Myśle, że trochę
sie pogubli tworząc ten film.
Mimo wszystko dobrze się oglądało, pomimo tego, że troche za długi jak na ten poziom, 90-100
minut w zupełności by wystarczyło. To jest wlaśnie jeden w powodów dla którego uznaje go za
najsłabszego z serii. Poprzednie mimo, że takiej samej długości to nie nużyły, a trójka troche
naciągana.
7/10
Dla mnie temat Iron Mana wyczerpany i mam nadzieje, że dalszych części nie planują, bo
mogłyby one pozostawić jeszcze większy niesmak.
Polecam jak ktoś ma dużo wolnego czasu.

ocenił(a) film na 10
gerwazy_3

wedlug mnie ta czesc byla najlepsza, duzo lepsze efekty specjalne i mocniejszy przeciwnik
Nawet tony stark pokazal ze bez zbroi moze byc superbohaterem.

ocenił(a) film na 7
GhostIron

Uznać trójek za lepszą od jedynki to wybitnie duża rozbieżność gustów. Szanuje twoje zdanie, ale myśle, że jesteś jednym z nielicznych w tej ocenie co pokazuje dość słaba ocena na starcie.

ocenił(a) film na 8
gerwazy_3

Jak dla mnie, film jest lepszy niż " Avengers ", gdyż przynajmniej nie jest tak wizualnie kiczowaty, jak film o grupie superbohaterów.

ocenił(a) film na 7
lelen_lis

Ale filmy o grupie superbohaterów musza byc w pewnym sensie kiczowate i nie mozna od nich za duzo wymagać, tu jak na film o pseudobohaterze dla mnie tego kiczu było równie dużo co w avengers, a w tym przypadku tak być nie powinno

ocenił(a) film na 8
gerwazy_3

" Iron Man 3 " wizualnie nie przypomina pierwszego lepszego filmu z TVNu czy Polsatu, a, niestety " Avengers " już tak ...

ocenił(a) film na 7
lelen_lis

Ja to widzę zupełnie inaczej, biorąc pod uwagę słaby start Iron Mana trójki i tendencje spadkową, większość ludzi podziela moje zdanie, ale ok. Porównanie też myślę nie do końca trafne, bo mimo wszystko TVN i Polsat kupują głównie licencje produkcji kinowych i to często tych produkcji, które się najlepiej sprzedawały. Myślę, że chodziło Ci bardziej o porównanie do filmów z kanałów TV4 czy TV Puls.