7,3 249 tys. ocen
7,3 10 1 249196
6,7 49 krytyków
Iron Man 3
powrót do forum filmu Iron Man 3

Słyszałem, że po napisach jest jeszcze jedna scena tak jak w Avengersach, byłem na maratonie i w trakcie napisów skończyli pokaz, a jak zapytałem czy nie ma jeszcze jednej sceny to powiedzieli, że nie wiedzą. Wiecie czy była jakaś scena jeszcze po napisach?

ocenił(a) film na 10
mhopjr

Niestety, ja nie zostałam.

użytkownik usunięty
mhopjr

jest .... zresztą w każdym z tego filmowego uniwersum są ( w Thor , poprzednich Iron Manach i reszcie)

mhopjr

Była scena *spoiler* jak Tony leży i opowiada to [uwaga, uwaga] Bannerowi, a on śpi. *spoiler* Myślę, że będzie lub już jest na YT. Oczywiście 90% osób wyszło z sali w trakcie napisów, więc ich pozdrawiam.

mhopjr

Była. Niestety w moim kinie wykręcili ten sam numer.

mhopjr

Jest. Tony Stark gada z Brucem Bannerem o swoich problemach emocjonalnych

mhopjr

Scena nic nie wnosi, głupia komediowa gadka im z Hulkiem

Schouiimo_Asuke

Tutaj się z Tobą nie zgodze. Bynajmniej dla mnie ta scena ma duże znaczenie, bo nie lubie narracji spoza kadru w filmach, a ta scena to wyjaśnia. Od tej rozmowy zaczyna się cały film, a sama scena też była całkiem zabawna ;)

ocenił(a) film na 8
mefi17

Zwykle też bywa, że nawiązuje do kolejnego filmu z uniwersum marvela . przynajmniej tak było z w przednimi filmami.

Schouiimo_Asuke

Nie płacz, sierotko.

Snax

nie płaczę.
Cóżeś sie przykleił, panie kolego? xDD

Schouiimo_Asuke

Nudzi mi się.

ocenił(a) film na 7
mhopjr

tony siedzi w jakimś laboratorium ( może w avengers tower? ) i gada z bannerem a ten przysypia i mówi mu że nie ma cierpliwości na takie rzeczy i że nie jest terapeutą ;p poza tym właśnie cały film to jest jakby spowiedź tony'ego do hulka.

ocenił(a) film na 7
mhopjr

Tu ją można zobaczyć: http://www.youtube.com/watch?v=_7vH7QsDyC4

pchela89

Zostałem aż do końca Filmu