Słyszałem, że po napisach jest jeszcze jedna scena tak jak w Avengersach, byłem na maratonie i w trakcie napisów skończyli pokaz, a jak zapytałem czy nie ma jeszcze jednej sceny to powiedzieli, że nie wiedzą. Wiecie czy była jakaś scena jeszcze po napisach?
jest .... zresztą w każdym z tego filmowego uniwersum są ( w Thor , poprzednich Iron Manach i reszcie)
Była scena *spoiler* jak Tony leży i opowiada to [uwaga, uwaga] Bannerowi, a on śpi. *spoiler* Myślę, że będzie lub już jest na YT. Oczywiście 90% osób wyszło z sali w trakcie napisów, więc ich pozdrawiam.
Tutaj się z Tobą nie zgodze. Bynajmniej dla mnie ta scena ma duże znaczenie, bo nie lubie narracji spoza kadru w filmach, a ta scena to wyjaśnia. Od tej rozmowy zaczyna się cały film, a sama scena też była całkiem zabawna ;)
Zwykle też bywa, że nawiązuje do kolejnego filmu z uniwersum marvela . przynajmniej tak było z w przednimi filmami.
tony siedzi w jakimś laboratorium ( może w avengers tower? ) i gada z bannerem a ten przysypia i mówi mu że nie ma cierpliwości na takie rzeczy i że nie jest terapeutą ;p poza tym właśnie cały film to jest jakby spowiedź tony'ego do hulka.