Patrzę na repertuar i widzę same seanse 3D. Czy to znaczy, że 2D w ogóle nie będzie? Według
mnie to jakiś absurd, wybierałam się na ten film do kina, ale na 2D...
niestety w naszym kraju będzie on wyświetlany jedynie w wersji 2D, choć wg mnie to strzał w kolano bo nie sądzę,że każdy kto chciał pójść na wersję 2D, nie mając takowej dostępnej pójdzie na 3D prędzej poczeka na wersję dvd
wolałabym już nawet zapłacić cenę biletu 3D ale mieć możliwość obejrzenia wersji 2D, tylko czekać aż nas na siłę uszczęśliwią i wszystko będzie tylko z dubbingiem :/
Też się wkurzyłam. Napaliłam się na ten film, bardzo chciałam pójść na niego a tu tylko wersja 3D, które nie znoszę. Nic nie wnosi dodatkowo do oglądania filmu w kinie, a okulary 3D mi przeszkadzają bo sama noszę takowe, jestem krótkowidzem. To samo było w zeszłym roku przy okazji premiery filmu Avengers, skusiłam się i poszłam, a potem żałowałam, bo nic dobrze nie widziałam i przysięgłam, że więcej nie dam się nabrać na 3D. Jak to samo zrobią przy okazji premiery Star Treka to już naprawdę się zdenerwuje.
Pewnie to samo będzie ze wszystkimi filmami z 3D w tytule, ale takie rzeczy pewnie tylko w Polsce. Zmuszanie ludzi do chodzenia na 3D i wyciąganie większej kasy. W innych krajach pewnie są wersje i 2D i 3D.
Obawiam się,że ze Star Trekiem też tak będzie i to chyba początek końca mojego chodzenia do kina, no nic i tak jesteśmy wytrenowani w dłuższym oczekiwaniu na premiery to poczeka się trochę dłużej na DVD
w ramach protestu wszyscy zwolennicy powinni odpuścić sobie wizytę w kinie na sridi, może wtedy polscy dystrybutorzy zaczęli by traktować widzów poważnie