7,3 249 tys. ocen
7,3 10 1 249168
6,7 49 krytyków
Iron Man 3
powrót do forum filmu Iron Man 3

Osobom decyzyjnym, które zdecydowały wyświetlać film tylko w 3D i mają w nosie widzów, którzy
nie lubią 3D, albo z powodów zdrowotnych nie mogą oglądać filmów 3D mówię serdeczne:
pocałujcie się w dupę z takim podejściem. Dam zarobić komu innemu.

ocenił(a) film na 9
peter2810

Byłam w 3D i rewelacja. Było dużo scen w których na pewno te efekty sie przydały. Tyle.

ocenił(a) film na 6
peter2810

3D jest super technologią ale widz powinien mnieć do wyboru wersję w 3D albo normalny film. Bardzo lubie chodzic na filmy 3D ale niestety po godzinie takiego widowiska łeb mnie napie*dala...

ocenił(a) film na 6
peter2810

Zgadzam się, nie chce przeklinac , dlatego powiem tylko że, zastanawiam sie ile moze kosztowac kupienie filmu i wynajecie sali, zeby mozna bylo swoje kino otworzyc..bo cos czuje ze nie tylko Iron man bedzie w 3D;/ juz wyskoczyli ze star treckiem, pewnie superman tez taki bedzie ;( bez sensu..

ocenił(a) film na 8
Don_Jaras

Duża sala w multi w Gdańsku (250 osób) kosztuje 4000 zł z obsługą projektora, ale to i tak nic nie da, bo pewnie nie mają nawet wersji 2D przeznaczonej do dystrybucji, no a CAMów wyświetlać nie będziesz :P

Można próbować też w mniejszych kinach - jak ze znajomymi próbowaliśmy zrobić premierę naszego filmu, udało się wreszcie w kinie Neptun w gdańsku, gdzie po prostu podzieliliśmy się z właścicielką kina pół na pół z biletów. W każdym razie, nawet jak CI się uda zorganizować salę, co jest możliwe przy odpowiednim samozaparciu (coś o tym wiem) to nie zdobędziesz kopii filmu w 2D, a nawet jak zdobędziesz to bez praw do publicznego odtwarzania.... więc pozostaje czekać na DVD....

ocenił(a) film na 6
robi666_666

O, jak skleje swoj film to też sie postaram jakąs sale wynajac :D ..a że nam zostaje czekanie na DVD to nie to samo co zobaczyc film na durzym ekranie ;/

ocenił(a) film na 6
Don_Jaras

Jak dla mnie 3d w tym filmie było bezsensem, żadna ze scen nie była pod 3d. Jedyne co ta technologia zrobiła to przyciemniła obraz i sprawiła, że nie można było się skupić na filmie. Pomijając sam ból głowy...

ocenił(a) film na 8
peter2810

To już kolejny tytuł, na którym ode mnie nie wyciągną kasy. 3D nie przeszkadzało mi dopóki nasi polscy dystrybutorzy się nie wycwanili i nie zaczęli udostępniać filmów tylko w tym formacie, żeby szybciej zgarnąć więcej kasy. Ja mam czas i ja poczekam na wydanie DVD. Wiem, że to już nie będzie to samo (inna skala), ale mam jeszcze płacić za swój ból głowy? To nonsens.