7,3 249 tys. ocen
7,3 10 1 249168
6,7 49 krytyków
Iron Man 3
powrót do forum filmu Iron Man 3

O zgrozo...

ocenił(a) film na 8

Przejrzałem repertuar wyświetlania "Iron Man 3" we Wrocławiu. Czyżby znowu producenci
wyciskali na nas kasę bo wszędzie jest tylko dostępny do obejrzenia w wersji 3D... Niech mnie
ktoś pocieszy i powie że coś przeoczyłem... I czy tylko to jest tak we Wrocławiu, czy inne
miejscowości też są z góry skazane na wersję 3D

odwieczny

Warszawa to samo. Dystrybutor olał sprawę i wprowadził do naszego kraju wyłącznie kopie w 3D.

John_Shepard

Śląsk, Dąbrowa Górnicza, Helios to samo, na dodatek ktoś nawet wpadł na pomysł dubbingu ?! ale to akurat nie ma wpływu na cenę. Niestety ale coraz częściej dzieje się coś takiego. Bilet na 3D droższy, co przy dobrze nagłośnionym i dobrym tytule pozwala zarobić sporą kapuchę. Nie lubię 3D, ale IM3 chętnie obejrzę pomimo tego, bo i tak ostatnimi czasy mało filmów na które warto bilet kupić

ocenił(a) film na 6
John_Shepard

trzeba będzie olać dystrybutora :)

ocenił(a) film na 7
odwieczny

Mam nadzieję, że będą przynajmniej napisy, bo co dubbingu, który możemy usłyszeć w polskim zwiastunie, to... ehh:/

ocenił(a) film na 6
susan21

Mi Dubbing Pasuje tylko Mandaryna za łagodny. Gdyby podkładał mu głos Mirosław Zbrojewicz to by było coś

ocenił(a) film na 8
odwieczny

Pewnie wersja 2D pojawi się po miesiącu...

ocenił(a) film na 8
i_nois_

chciałbym aby tak było. Zawsze jeden miesiąc czekania do krócej niż czekać 6 miesięcy na wydanie DVD...

ocenił(a) film na 6
odwieczny

Bielsko Biała to samo, do wyboru najwyżej dubbing,ale także w 3D
Nawet tani wtorek+zniżka nie pomaga, ostatnio 2 bilety i zapłaciłem prawie 50 zł za Oza w 3D

ocenił(a) film na 10
odwieczny

Częstochowa-wszystko 3D w dwoch kinach o podobnych porach: 4 seanse z dubbingiem w miarę dobrych godzinach, 2 sense o 20 i 22 z napisami.
Dziękuję!