jak ja lubię tego typu komentarze ze wglądu na ich debilizm. pod każdym filmem można zobaczyć takie jednostki, które piszą "nie rozumiem oceny tego filmu" bo oczywiście ten ktoś dał danemu filmowi 1, 2 czy 3. Policz sobie głąbie, że z tak dużej ilości głosów oddanych na ten film i średniej 7.5 wychodzi na to, że jest bardzo dużo ludzi Twojego pokroju, którzy dali 1,2 lub 3. mnie osobiscie ta czesc nie przekonala, ale tutaj po prostu hejtuje ludzi, co zakladaja tematy z półki "skąd taka ocena"
A dla twojej ja filmu wcale nie oceniałem. A obrażaniem i inwektywami tylko potwierdzasz to co napisałem wcześniej.
Bo jesteś mądrzejszy od całej reszty, która tego filmu za nudną szmirę nie uważa. Wylewaj żale na forum Nietykalnych, bo pozycja tamtego filmu jest kuriozum. Seria Iron Mana jest jedną z najbardziej znanych i mających największy polot w XXI wieku. Żadne z tego arcydzieła, ale czołówka filmów akcja/s-f i oczywiście hero movies.
Zupełnie przez przypadek śledziłem twoje dyskusje w innym wątku, więc nie popełnię błędu innych użytkowników i powiem tak:
Ten film według mnie jest słaby i się mi nie podoba.
I nie można było tak pisać w tytułowym poście? Nikt by się nie przyczepił, w każdym razie nikt normalny. Ja szanuję każde zdanie, chyba że ktoś zacznie rzucać takimi głupimi tekstami, jak "szmira".
A co do początku twojej wypowiedzi, to nie bardzo rozumiem, o co chodzi, ale mam nadzieję, że nie wywyższałeś się ani nie próbowałeś cwaniactwa...
Pewno że można było, ale nie dowiedziałbym się kto tak wysoko ocenia kiepski według mnie film. A teraz już wiem, miły Erigone13 bardzo mi w tym pomógł.
Wg ciebie kiepski, wg znacznej większości dobry/świetny. Musisz to po prostu zaakceptować. Żadne zdanie nie jest lepsze/ważniejsze. Po prostu większości się ten film podobał i to są fakty. A co do Erigone 13, to jak dla mnie nie masz się czemu dziwić, skoro taki mądry tytułowy post napisałeś. Sam sobie nawarzyłeś piwa, to je wypij ;p
Według większości która głosowała to zgoda. A poza tym kolego, nikt na tym portalu nie ma prawa obrażać innych użytkowników. Jeśli masz inne zdanie, reprezentujesz ten sam poziom co Erigone13. I wygląda na to że tytułowy post trafił w czuły punkt.
Mnie na pewno nie, a o innych nie wiem. Czytam dokładnie to co piszesz i tobie też to radzę.
"A poza tym kolego, nikt na tym portalu nie ma prawa obrażać innych użytkowników. Jeśli masz inne zdanie, reprezentujesz ten sam poziom co Erigone13" - Nie wiem, co czego się to niby odnosi, bo ja nie mówiłem, że można obrażać ludzi... Erigon rzeczywiście nie popisał się elokwencją, ale jedyną obelgą jaką zauważyłem było "głupi polaczek". No cóż, jak wspomniałem - głupie komentarze generują głupie odpowiedzi.
"Kto daje takie wysokie oceny za nudną szmirę?" - Powiem ci kto daje takie oceny: Ludzie
Wiesz za co lubię serię Iron Man ?
Za Roberta Downey Jr. w roli Tonyego Starka - Ma charyzmę, ma urok, jest arogancki ale i sympatyczny i zabawny oczywiście.
Scenariusze tych filmów są co prawda dziurawe jak ubrania bezdomnego ale zawsze ratuje je Tony Stark który wypada świetnie.
Jest też odpowiednio wyważona ilość w akcji dzięki czemu nie ma nudy jak w Człowieku ze Stali gdzie tam sceny akcji wydawały się nie mieć końca.
Tak czy siak oglądam Iron Mana dla akcji i Tonyego Starka :D
Pozdrawiam