7,3 249 tys. ocen
7,3 10 1 249184
6,7 49 krytyków
Iron Man 3
powrót do forum filmu Iron Man 3

Okulary 3D

ocenił(a) film na 8

Do przyjemniejszego oglądaniu filmu w kinie, będzie można nabyć takowe okulary. Dostępne będę 4 rodzaje : Iron Man, War Machine, Iron Patriot oraz Tony Stark.

Tak wyglądają :
http://wac.450f.edgecastcdn.net/80450F/screencrush.com/files/2013/02/iron-man-3- glasses.jpg

ocenił(a) film na 8
Optimus22

Nawet fajne dla fanów. Pamiętam, że do Avengers też takie dawali, ale w moim kinie nie było. To się coś dopłaca, bo nie wiem?

ocenił(a) film na 8
Optimus22

Całkiem fajne :). Dla fanatyków to prawdziwa gratka. Mam tylko takie pytanie, czy te okulary wypożycza się na czas seansu a później trzeba je oddać, czy są nasze na zawsze? ;)

ocenił(a) film na 10
Optimus22

Pewnie trzeba wypożyczyć i tanie nie będą, chociaż może kto wie, ale wątpię aby u nas one były, a jeśli już to w większych miastach albo w małej ilości

ocenił(a) film na 10
mateusi91

Wielkość miasta raczej nie ma znaczenia, to zależy od kina.

ocenił(a) film na 8
Optimus22

Odpowiedź na pytania ,,biboktymon,, oraz ,,agab_10,, .
Jak dobrze pamiętam, to tylko w USA można takie okulary nabyć (tak było w przypadku The Avengers), i trzeba trochę za nie dopłacić, natomiast tutaj u nas w Polsce raczej takich nie znajdziemy.

ocenił(a) film na 8
Optimus22

Jeśli będą w Warszawie w kinie , War Machine spocznie u mnie w domu :]

ocenił(a) film na 9
Optimus22

dobór odpowiednich okularów to cały sekret w oglądaniu filmu w 3d. Ja niestety w multikinie nie miałem wyboru. Jak zarazie w większości przypadków to kwestia wyboru odpowiedniego kina a nie samych okularów.