7,3 249 tys. ocen
7,3 10 1 249225
6,7 49 krytyków
Iron Man 3
powrót do forum filmu Iron Man 3

Zmieniam ocene ..... pierwszy raz byłem mocno zawiedziony , bo oczekiwałem czegoś innego ... ale obejrzałem drugi raz .... i bardzo mi się film spodobał.
Zmieniam z 4 na 9/10

ocenił(a) film na 5

Wow. Niezły przeskok. Może też kiedyś obejrzę drugi raz i podniosę, zazwyczaj podnoszę, ale kwestia jest taka, że w tej chwili nie widzę opcji, żebym chciał go obejrzeć drugi raz. Ever.

ocenił(a) film na 5

Też obejrzałem jeszcze raz. Niestety, w moim przypadku ocena pozostała niezmieniona. 5/10. Film jest średni i tyle. Według mnie świetne podsumowanie filmu i bardzo pasuje do mojej opinii: http://www.youtube.com/watch?v=e3r4FklA4gI

ocenił(a) film na 5
m3rcu

Zapomniałem napisać, zawiera SPOILERY!

użytkownik usunięty
m3rcu

oki, ale ja sie sugerować w ocenie innymi nie mam zamiaru , daje ocene taką jakie sa moje odczucia

ocenił(a) film na 5

Nawet nie powinieneś! :) Napisałeś na forum, które jest miejscem dyskusji i wymiany poglądów. Ty przedstawiłeś swoje odczucie, a ja swoje. Nikt nie powinien czuć się tutaj urażony. Twoje prawo lubić to, co Ci się podoba. Ja nie mam kompetencji i prawa, aby to oceniać.

użytkownik usunięty
m3rcu

no spoko ...pewnie minie jakiś czas i inaczej odbiorę ten film ... ale bywa tak że ocenia się coś jako arcydzieło , a po latach sie z tego śmiejemy .. i na odwrót