7,3 249 tys. ocen
7,3 10 1 249184
6,7 49 krytyków
Iron Man 3
powrót do forum filmu Iron Man 3

Po napisach.

ocenił(a) film na 10

Hej, mógłby mi ktoś napisać co DOKŁADNIE się dzieje po napisach, i o czym jest rozmowa. W miarę możliwości
streścić ją?

ocenił(a) film na 8
ZjAdAcZ123Qw

Tony leży na kozetce i opowiada całą historie Banerowi - ten cały czas śpi - Tony kapnął się że kima i go obudził i pyta się kiedy zasnął on mu odpowiada , Stark przypomina sobie kolejną historyjkę a Brus ma już dość . Tony zaczyna opowiadać i pojawia się czarny ekran z napisem IRON MAN WRÓCI .

ocenił(a) film na 10
shinoda231

Dzięki

ocenił(a) film na 9
shinoda231

awww...

ocenił(a) film na 8
shinoda231

Dzięki za dokładny opis. Byłam bardzo ciekawa tej sceny, bo w kinie się tego po prostu zobaczyć nie da. Zapalają się światała, prawie wszyscy rzucają się do wyjścia, robiąc przy okazji niesamowity szum, a pracownicy krzywo patrzą na tych, którzy dalej siedzą i spokojnie "czytają" napisy końcowe ;-) Niestety, nie wszyscy są poinformowani o dodatkowych scenach, dlatego siłą rzeczy człowiek musi sobie odpuścić... ;-P Pociesza mnie jeno to, że zawsze znajdą się dobrzy ludzie, którzy zaspokoją ciekawość tych, którym nie było dane zobaczyć czegoś, na co mimo wszelkich niedogodnień czekali ;>

Btw. Iron Man WRÓCI! ;-D

ocenił(a) film na 9
rapi_aga

Jak ja byłam w konie to też czekałam na tę końcową scenę i obsługa nawet nam napisy przewinęła szybciej. ;) Nie w każdym kinie operatorzy są tacy ;P Z nami jeszcze jeden rozmawiał i mówił że wcześniej to nawet nie wiedział, że coś takiego jest bo ludzie normalnie wychodzili . ;)

ocenił(a) film na 8
paulliiiska

Byłem wczoraj i bym nie pomyślał , że mogą coś na końcu jeszcze puszczać więc również wyszedłem z sali:)

ocenił(a) film na 10
Melanzek

Zawsze są sceny na koniec filmu Marvela. Przynajmniej od paru lat. Szkoda jednak, że nie było nic z Fury'm albo z pierścieniami Mandaryna. :/

ocenił(a) film na 8
hiddenlord

Racja. Dużo lepsza byłaby np. zapowiedź drugiej części Avengersów, ale widocznie jest jeszcze na to zbyt wcześnie. ;-)

ocenił(a) film na 8
paulliiiska

Wiadomo. Tak naprawdę o dodatkowych scenach po napisach, wiedzą głównie wierni fani wszelkich ekranizacji komiksów Marvela :-) Nie każdy musi być tym zainteresowany, jednak byłoby naprawdę fajnie, gdyby w każdym kinie była taka miła i wyrozumiała obsługa. Wtedy wszyscy mogliby sobie spokojnie obejrzeć, bez zbędnego czekania na koniec napisów.

ocenił(a) film na 10
rapi_aga

Napisy nie były długie no i można było posłuchać muzyki z filmu. Dla mnie na plus. :)

ocenił(a) film na 8
hiddenlord

Napisy mi nie przeszkadzają, a muzykę z filmu mam już na płycie ;-) Chodziło raczej o to, że nie każdy się tym "jara", dlatego tylko niektórzy wiedzą o dodatkowej scenie po napisach. Stąd pochwała dla wyżej wspomnianej obsługi kina.