7,3 249 tys. ocen
7,3 10 1 249168
6,7 49 krytyków
Iron Man 3
powrót do forum filmu Iron Man 3

Hm czegoś tu nie rozumiem. Obejrzałem właśnie Iron Man'a 3. Teraz będzie spoiler. Usunął on
ten cały reaktor który go utrzymywał przy życiu ale i jednocześnie zabijał. I tu pojawia się moje
pytanie. Jak będzie grał Iron Man'a w Avengers 2? Może będzie miał zdalnie sterowane zbroje jak
w przypadku 3? Macie jakieś pomysły?

ocenił(a) film na 9
spajdermen

no ale nie trzeba mieć świecącej klaty żeby obsługiwać strój? Idealny przykałd w Iron Manie 3 gdzie stroje każdy zakładał - nawet prezydent USA. xD

ocenił(a) film na 10
kuba_lehmann

A no tak. Racja! :D Przecież nawet Rhodes nie miał świecącej klaty. Wydawało mi się, że ten reaktor zasila zbroje Starka.

kuba_lehmann

Ale spajdermen ma jednakowoż rację. Iron man to iron man, reaktor powinien mieć, chociaż może się bez niego obejść.

ocenił(a) film na 10
kuba_lehmann

Skapnęłam się dopiero gdy wyszłam z kina, bo nie dawało mi to spokoju xD
Skoro Rhodey, pan Prezydent i Pepper zakładali stroje, to nie trzeba reaktora, żeby ich używać :3

ocenił(a) film na 6
Eragonka

Albo reaktor jest już wbudowany w kombinezon. Z tego, co mi się wydaje to Mark I był zasilany reaktorem, który Stark miał na klacie. Więc to by było bardzo prawdopodobne.

ocenił(a) film na 10
Shadow Devil

Wydaje mi się, że w Avengersach Stark będzie miał wbudowany reaktor w kombinezon tak jak np w zbroi Rhodeya :D Chociaż Iron Man bez reaktora w klacie to nie to samo :)

ocenił(a) film na 8
spajdermen

Przeczytajcie sobie komiks "Extremis". Tam Stark nie ma już reaktora w klacie a dalej lata w zbroi ;)

ocenił(a) film na 10
mithrandir_filmaniak

Chętnie bym to przeczytał, tylko nie wiem gdzie to dostać :D

ocenił(a) film na 8
spajdermen

W kioskach było można dostać, lub zamówić. Ja mam z netu, zapytaj wujka google, jest pełno polskich grup translacyjnych, które tłumaczą komiksy Marvela i nie tylko ;)

ocenił(a) film na 10
mithrandir_filmaniak

To zabieram się do szukania :D

ocenił(a) film na 6
spajdermen

nie żebym uważał się za speca od przewidywania przyszłości ale po monologi Starka na końcu, że wie, że Iron man to on wnioskuję, że proces Extremis - czyli poniekąd wchłonięcie zbroi przez ciało Tony'ego się udał. - zobaczymy w avengersach ale bardzo chciałbym, żeby tak było

ocenił(a) film na 10
robert_1305

Póki co trzeba się modlić, żeby Robert i Gwyneth przedłużyli kontrakt z MARVELEM i żeby powstał Iron Man 4. Kto jest za? :)