Hm czegoś tu nie rozumiem. Obejrzałem właśnie Iron Man'a 3. Teraz będzie spoiler. Usunął on
ten cały reaktor który go utrzymywał przy życiu ale i jednocześnie zabijał. I tu pojawia się moje
pytanie. Jak będzie grał Iron Man'a w Avengers 2? Może będzie miał zdalnie sterowane zbroje jak
w przypadku 3? Macie jakieś pomysły?
no ale nie trzeba mieć świecącej klaty żeby obsługiwać strój? Idealny przykałd w Iron Manie 3 gdzie stroje każdy zakładał - nawet prezydent USA. xD
A no tak. Racja! :D Przecież nawet Rhodes nie miał świecącej klaty. Wydawało mi się, że ten reaktor zasila zbroje Starka.
Ale spajdermen ma jednakowoż rację. Iron man to iron man, reaktor powinien mieć, chociaż może się bez niego obejść.
Skapnęłam się dopiero gdy wyszłam z kina, bo nie dawało mi to spokoju xD
Skoro Rhodey, pan Prezydent i Pepper zakładali stroje, to nie trzeba reaktora, żeby ich używać :3
Albo reaktor jest już wbudowany w kombinezon. Z tego, co mi się wydaje to Mark I był zasilany reaktorem, który Stark miał na klacie. Więc to by było bardzo prawdopodobne.
Wydaje mi się, że w Avengersach Stark będzie miał wbudowany reaktor w kombinezon tak jak np w zbroi Rhodeya :D Chociaż Iron Man bez reaktora w klacie to nie to samo :)
Przeczytajcie sobie komiks "Extremis". Tam Stark nie ma już reaktora w klacie a dalej lata w zbroi ;)
W kioskach było można dostać, lub zamówić. Ja mam z netu, zapytaj wujka google, jest pełno polskich grup translacyjnych, które tłumaczą komiksy Marvela i nie tylko ;)
nie żebym uważał się za speca od przewidywania przyszłości ale po monologi Starka na końcu, że wie, że Iron man to on wnioskuję, że proces Extremis - czyli poniekąd wchłonięcie zbroi przez ciało Tony'ego się udał. - zobaczymy w avengersach ale bardzo chciałbym, żeby tak było