potraficie wyobrazic sobie kogos innego w roli Iron Mana jak nie Roberta, poprostu ja nie potrafie. Uwielbiam jego gre aktorska rowniez w innych filmach, ale w Iron Manie jest zachwycajacy, wspaniale przedstawia swoja postac.
Rozumiem ze Robert w IM napewno sie kiedys "skonczy", albo obrzuci role w nastepnych czesciach, czy nie wiadomo co. Nie wiem czy bede wtedy lubila IM tak jak dotąd.
przepraszam za nieuzywanie polskich znakow ale jestem na telefonie
Zdecydowanie się z Tobą zgadzam! Downey Jr jest po prostu idealnym odwzorowaniem Starka z komiksów! Mam wrazenie,ze nikt Go nie pobije jesli chodzi o gre Iron Mana... ;-)
dokladnie, z reszta w innych filmach rowniez jest rewelacyjny, dlatego jest moim ulubionym aktorem, cenie sobie jego gre aktorską
Jest bardzo dobry w tej roli lecz zastanawia mnie jakby to zagrali: Nicolas Cage, Tom Cruise albo Johnny Depp
O rany ich to sobie w ogóle nie wyobrażam! Są za sztywni,nieprzystojni,no i w ogóle XD
Robert Downey Jr. urodzil sie Tony'm Starkiem... tak jak Atkinson Jasiem Fasola... Robert jest genialny.. najlepszy
Roberta wszyscy znają bo gra w fenomenalnie w filmach których wystepuje, ale już teraz wiem że do końca swojej kariery najbardziej będzie kojarzony z Iron Manem bo jest do tej roli stworzony;) inny przykład Keanu w Matrixe by nie zagrał gdyby wczesniej role Neo dostał Will Smith czy wybrażacie go sobie jako Neo zamiast Keanu bo ja za nic w świecie nie moge!!!