7,3 249 tys. ocen
7,3 10 1 249177
6,7 49 krytyków
Iron Man 3
powrót do forum filmu Iron Man 3

potraficie wyobrazic sobie kogos innego w roli Iron Mana jak nie Roberta, poprostu ja nie potrafie. Uwielbiam jego gre aktorska rowniez w innych filmach, ale w Iron Manie jest zachwycajacy, wspaniale przedstawia swoja postac.
Rozumiem ze Robert w IM napewno sie kiedys "skonczy", albo obrzuci role w nastepnych czesciach, czy nie wiadomo co. Nie wiem czy bede wtedy lubila IM tak jak dotąd.

przepraszam za nieuzywanie polskich znakow ale jestem na telefonie

ocenił(a) film na 10
paulina107

Zdecydowanie się z Tobą zgadzam! Downey Jr jest po prostu idealnym odwzorowaniem Starka z komiksów! Mam wrazenie,ze nikt Go nie pobije jesli chodzi o gre Iron Mana... ;-)

ocenił(a) film na 9
KrokodylGiena

dokladnie, z reszta w innych filmach rowniez jest rewelacyjny, dlatego jest moim ulubionym aktorem, cenie sobie jego gre aktorską

ocenił(a) film na 8
paulina107

Jest bardzo dobry w tej roli lecz zastanawia mnie jakby to zagrali: Nicolas Cage, Tom Cruise albo Johnny Depp

ocenił(a) film na 10
IronMovies

O rany ich to sobie w ogóle nie wyobrażam! Są za sztywni,nieprzystojni,no i w ogóle XD

ocenił(a) film na 9
IronMovies

ja kompletnie nikogo nie potrafie wyobrazic sobie na miejscu Roberta

ocenił(a) film na 8
paulina107

Robert Downey Jr. urodzil sie Tony'm Starkiem... tak jak Atkinson Jasiem Fasola... Robert jest genialny.. najlepszy

ocenił(a) film na 10
loffciam

Roberta wszyscy znają bo gra w fenomenalnie w filmach których wystepuje, ale już teraz wiem że do końca swojej kariery najbardziej będzie kojarzony z Iron Manem bo jest do tej roli stworzony;) inny przykład Keanu w Matrixe by nie zagrał gdyby wczesniej role Neo dostał Will Smith czy wybrażacie go sobie jako Neo zamiast Keanu bo ja za nic w świecie nie moge!!!

ocenił(a) film na 6
IronMovies

dla mnie tom też by się nadał ale na pewno nie byłby lepszy