PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=491715}
7,4 248 tys. ocen
7,4 10 1 248189
6,8 53 krytyków
Iron Man 3
powrót do forum filmu Iron Man 3

Hejka,

Oglądałem film, ale zapomniałem zostać na scenach po napisach. Marvel zwykle coś tam wrzuca. Obejrzałem te sceny ze wszystkich 3 części IM które dodali na końcu filmu.

A czy coś dodali po napisach końcowych?

Moradin10

Stark opowiadał znudzonemu Bannerowi to co się wydarzyło.

The_Fallen

Dzięki za informacje!

Szkoda, że nie zostałem. Cholera. Ale już wszyscy wyszli i obsługa zaświeciła światło. Jak wychodziłem już było posprzątane ;-)

A ma ktoś linka do YT z tą końcówką?

Moradin10

Takich temat na forum powstaje minimum 1 dziennie...Tak ciężko wpisać na YT: Iron man 3 after credits ? lub sprawdzic czy istnieje juz taki temat na forum?

kamilx98

Dzięki za pomoc. Nie ma jak pomocna dłoń drugiej osoby.

ocenił(a) film na 9
Moradin10

Bez kitu co? jeszcze zapomniał Ci rzucić "sprawdź w googlach. Odświeżam bo sam też szukam a to było pierwsze, właśnie w googlach;)

ocenił(a) film na 8
Turtlesik

Całe szczęście, że nie można było wyjść od razu z kina, bo inaczej też bym ją przegapiła. Łapcie, ludziska, pewnie, że możecie sami to znaleźć, ale czemu mam wam nie pomóc? :D
https://www.youtube.com/watch?v=aFJKWwdQzto

ocenił(a) film na 9
Lizziey

Ja szukałem bo chciałem sobie odświeżyć tą scenę, patent na to, że będzie coś po napisach znałem już dawno tak samo jak to że w każdym filmie jest "schowany" Stan Lee(i w tym filmie ukrył się też całkiem nieźle:D). Ale wielkie dzięki, więcej takich jak Ty a świat będzie lepszym miejscem:D