Zostawajcie w kinie do samego końca. Scena dodatkowa jest, ale nie po animowanych napisach,
tylko po tych zwykłych. Może nie jest jakaś super hiper ważna, ale jest naprawdę zabawna :)
A gdzie niby były plotki, że nie ma sceny dodatkowej ? Przecież to Marvel - to oczywiste, że jest taka scena ;)
Teraz już sobie nie przypomnę, ale gdzieś o tym czytałam. No ale faktem jest, że scena nie wprowadza w żaden sposób w kolejny film z serii, jak to bywało do tej pory. Jest za to berdzo przyjemna, miło popatrzeć :)
jedynie co mogę potwierdzi ale nie będę zdradzał tu szczegółów chyba ze ktoś poprosi - to Iron Man zakończył swój rozdział, i więcej części nie będzie jedynie Avengers 2
Pożyjemy, zobaczymy. Ale nastraszyli mnie nieźle, bo troche czasu minęło od ostatniej sceny filmu do napisu, że Tony jeszcze powróci...
Z tego co słyszałem Jr po Avengers 2 podpisze nową umowę z marvelem .
W skład wchodzi film/y iron man 4 itp .
On tylko powiedział że szansa zawsze jest że zagra Iron Mana... Zależy od tego czy marka nadal będzie się sprzedawać i jak publiczność odbierze stworzone dotychczas filmy... :P
No ale gdzieś tam mówili, że to jest pierwsza fala filmów Marvela i jakoś z Avengiersami drugimi rozpoczyna się druga fala. Nie pamiętam gdzie to dokładnie było podane, ale gdzieś przy okazji rozmów z Marvelem o filmie z Hulkiem w roli głównej. Podawali, że w pierwszej fali się już nie pojawi, bo jest względnie zaplanowana, ale za to jest duża szansa na to, że w drugiej fali dostanie swój własny film.