7,3 249 tys. ocen
7,3 10 1 249151
6,7 49 krytyków
Iron Man 3
powrót do forum filmu Iron Man 3

Czy wiadomo coś czy film będzie dostępny w 2d? Bo jeśli będzie dostępny jedynie w 3d, to będzie bardzo niesprawiedliwe, ponieważ nie każdy lubi 3d i nie każdy ma w pełni zdrowy wzrok do oglądania w 3d.

MateuszS2010

Ja byłem na 2d, bo mnie nie jara to całe 3d.. Ale możliwe, że zrobią jak z Avengersami - w Polsce będzie tylko 3d...

zulik86

To wtedy będą zmuszony zrezygnować z wizyty w kinie i poczekać na wydanie DVD. Uważam że to jest chore, że tak z góry wszystkim narzucają 3d.

MateuszS2010

Jest chore, tym bardziej, że to 3d to raczej nie będzie poziom Avatara ;)

zulik86

to jak wiadomo czy bedzie w 2D ?? osobiscie nienawidze 3D i niekazdy moze tak ogladac film dlatego powinien byc wybór. pamietam ze na takim Spidermanie byl wybor napisy i dubbing w 2D i 3D i jestem ciekaw jak bedzie tymrazem...

sumi_88

Właśnie tak zawsze powinno być jak było w przypadku Spidermana, kto chce idze na 2d z napisami lub dubbingiem, a kto chce wybiera 3d z napisami lub dubbingiem.

MateuszS2010

Z tego, co widzę na stronach Heliosa, Cinema-City i multikina, to będzie tylko 3D. Żeby te efekty jeszcze były jakieś ciekawe, ale naprawdę, pewnie będzie to samo, co z Avengersami - droższy bilet + rozmyty 2 plan, a gdzieś w połowie zaczną mnie oczy boleć. Ale nic to, dystrybutor chapnie więcej kasy za bilety. A potem za wspaniałe-i-boskie wydanie DVD z książeczką.