7,3 249 tys. ocen
7,3 10 1 249184
6,7 49 krytyków
Iron Man 3
powrót do forum filmu Iron Man 3

a 3d w heliosie to jest jakaś kpina. ściągam okulary w trakcie filmu i tylko napisy są w 3d

ocenił(a) film na 9
h4r

Przykro mi :/ Idź jeszcze raz, ale tym razem z dubbingiem i siedź bez okularów. :D

coco19

nie wytrzymam drugi raz takiej kupy

h4r

dlatego dajesz filmowi 2 ? jesteś głupi ( nie oglądaj z dubbingiem, wtedy bym zrozumiał gdybyś dał 2 )

Kamix619

tak, dlatego daję filmowi 2 bo nie spełnia moich oczekiwań - nastawiłem się na rozrywkę , która była w 1 i 2 części a tutaj jakiś bełkot zaserwowali a wzmianka o 3d to przestroga dla innych ze nie warto placic wiecej za bilet tylko po to zeby ogladac przez okulary.

ocenił(a) film na 8
h4r

To Cię zmartwię, gdyż wersji 2D nie ma, więc każdy chętny musi iść na wersję 3D, lub poczekać na BDS / DVD.

użytkownik usunięty
h4r

bullshit... mając na ekranie szerokoobszarowe krajobrazy i elementy oddalone od nas nie potrzeba dużej różnicy aby twój mózg widział trójwymiarowo.
Bełkot? Porównując do scenariusza 1 i 2 części jest bardzo podobny i chcę ci powiedzieć że pleciesz bzdury.

jak ktoś nigdy nie był w imaxie to 3d w heliosie moze byc dla niego przygoda zycia. mozesz mi wmawiac ze widze trojwymiarowo tak samo jak mozesz mi wmawiac ze zjadlem wlasnie pomidora z supermarketu ale tak na prawde to juz nie jest pomidor.

użytkownik usunięty
h4r

Próbuje ci powiedzieć, że jakość trójwymiarowości nie zależy od rozwalenia koloru z poszczególnych oczu na cały ekran...
napisy widzisz wyraźnie rozpaprane bez okularów, bo są nakładką i muszą być zawsze z przodu no nie i są najbliżej ciebie.

a ja proboje ci powiedziec ze napisy byly rozmazane a obraz wyrazny. pojdz sobie do imaxu jezeli jeszcze nie byles i zobaczysz co to jest 3d. pozniej nie bedziesz sie kompromitowal takimi wypowiedziami pseudonaukowymi wywodami wyczytanymi w wikipedii.

użytkownik usunięty
h4r

Pseudonaukowe wypowiedzi z wikipedii? ty uważasz że jak piszę w poście, że w 3D te rzeczy które są bliżej ciebie to są bardziej rozpaprane to się wymądrzam? obalam twoją idiotyczną teorię odnośnie tego że tylko napisy w tym filmie mają 3D...
Pierwszą rzecz w odpowiedzi swojej napisz mi czy oglądałeś w imaxie i heliosie ten sam film dopiero wtedy będę wiedział co pisać.