a 3d w heliosie to jest jakaś kpina. ściągam okulary w trakcie filmu i tylko napisy są w 3d
Przykro mi :/ Idź jeszcze raz, ale tym razem z dubbingiem i siedź bez okularów. :D
dlatego dajesz filmowi 2 ? jesteś głupi ( nie oglądaj z dubbingiem, wtedy bym zrozumiał gdybyś dał 2 )
tak, dlatego daję filmowi 2 bo nie spełnia moich oczekiwań - nastawiłem się na rozrywkę , która była w 1 i 2 części a tutaj jakiś bełkot zaserwowali a wzmianka o 3d to przestroga dla innych ze nie warto placic wiecej za bilet tylko po to zeby ogladac przez okulary.
To Cię zmartwię, gdyż wersji 2D nie ma, więc każdy chętny musi iść na wersję 3D, lub poczekać na BDS / DVD.
bullshit... mając na ekranie szerokoobszarowe krajobrazy i elementy oddalone od nas nie potrzeba dużej różnicy aby twój mózg widział trójwymiarowo.
Bełkot? Porównując do scenariusza 1 i 2 części jest bardzo podobny i chcę ci powiedzieć że pleciesz bzdury.
jak ktoś nigdy nie był w imaxie to 3d w heliosie moze byc dla niego przygoda zycia. mozesz mi wmawiac ze widze trojwymiarowo tak samo jak mozesz mi wmawiac ze zjadlem wlasnie pomidora z supermarketu ale tak na prawde to juz nie jest pomidor.
Próbuje ci powiedzieć, że jakość trójwymiarowości nie zależy od rozwalenia koloru z poszczególnych oczu na cały ekran...
napisy widzisz wyraźnie rozpaprane bez okularów, bo są nakładką i muszą być zawsze z przodu no nie i są najbliżej ciebie.
a ja proboje ci powiedziec ze napisy byly rozmazane a obraz wyrazny. pojdz sobie do imaxu jezeli jeszcze nie byles i zobaczysz co to jest 3d. pozniej nie bedziesz sie kompromitowal takimi wypowiedziami pseudonaukowymi wywodami wyczytanymi w wikipedii.
Pseudonaukowe wypowiedzi z wikipedii? ty uważasz że jak piszę w poście, że w 3D te rzeczy które są bliżej ciebie to są bardziej rozpaprane to się wymądrzam? obalam twoją idiotyczną teorię odnośnie tego że tylko napisy w tym filmie mają 3D...
Pierwszą rzecz w odpowiedzi swojej napisz mi czy oglądałeś w imaxie i heliosie ten sam film dopiero wtedy będę wiedział co pisać.