mógł być lepszy gdyby nie chciwość
Disneya, bo gdyby podnieść kategorię wiekową można by było nakręcić o wiele dojrzalszy film i
uniknąć niedosytu jaki zostawia po sobie Iron Man 3. Jednak mimo wszystko muszę przyznać że to
moim zdaniem najlepsza część serii. Ps. efekty 3d mierne.
Ich nie było, jedyny efekt jaki przeważnie stosują to głębia ale tu nie dąło sie tego zauważyć obraz renderowany na 3D p ozałożeniu mamy 2D, w skrócie jedyne czym się różni to wkur**jącymi okularami na nosie:p
Nie każdy film ma słabe 3D np Avengers. Jak dla mnie w Iron Manie byl niezłe 3D np śnieg odłamki ludzie w powietrzu czy inne brudy i kurze o większym rozmiarze.
Prawda, kwestia gustu i fakt w jednym filmie robią to gorzej w innym lepiej, Ty miałeś to szczęście jakoś to widzieć, u mnie nie dało się tego zauważyć, twórcy nie pomyśleli o tych co już mają jedne okulary 3D wiecznie na nosie;D Jak przez chwile, jak to każdy w kinie 3D, zdjąłem okulary to przykro mi się zrobiło ile omija mnie koloru i szczegółów, które okulary przyciemniają, mam nadzieje że wypuszczanie filmów tylko 3D nie stanie regułą i twórcy nadal dadzą widzom wybór.
Też mam nadzieje że zawszę będzie wybór dla widzów, chociaż pewnie i tak będę chodzić na 3D :)
Z tego co zauważyłem to w 3D były tylko napisy O_o
Juz trailer Wielkiego Gatsbiego w 3D był 100x lepszy bo nie był taki ciemny.
Trailery w kinie w 3D są zawszę lepsze. Jak byłem na Park Jurassic 3D to zwiastuny miały świetne 3D, widzialem "Iron Man 3" (zwiastun lepszy niż film), "Worlt War Z", "W Ciemność Sart Trek" i "Wielki Gatsby" wszystkie były świetne za to sam film miał tylko kilka razy efekt 3D.
Zgadzam się efekty super, ale ja też mam jakiś niedosyt i właściwie nie wiem czego.
Inna sprawa to stare ekrany w większości kin, może w Imax wygląda to lepiej, chociaż nie wydaję mi się to była czysta konwersacja 3d tak myślę, a szkoda bo moim zdaniem efekty specjalne były lepsze niż Avengers.
Dzieci też oglądają iron man'a . Nie wiem czy to dobrze czy żle ale to że film jest od 8 lat to nie znaczy że to tragedia. Uważam że film jest fajny. Ocena : 10/10
Zgadzam się. Film jest zarąbisty dałem 9/10. W dodatku dawno się tak nie uśmiałem :D Zdecydowanie godny polecenia