7,3 249 tys. ocen
7,3 10 1 249177
6,7 49 krytyków
Iron Man 3
powrót do forum filmu Iron Man 3

mógł być lepszy gdyby nie chciwość
Disneya, bo gdyby podnieść kategorię wiekową można by było nakręcić o wiele dojrzalszy film i
uniknąć niedosytu jaki zostawia po sobie Iron Man 3. Jednak mimo wszystko muszę przyznać że to
moim zdaniem najlepsza część serii. Ps. efekty 3d mierne.

ocenił(a) film na 9

Ich nie było, jedyny efekt jaki przeważnie stosują to głębia ale tu nie dąło sie tego zauważyć obraz renderowany na 3D p ozałożeniu mamy 2D, w skrócie jedyne czym się różni to wkur**jącymi okularami na nosie:p

ocenił(a) film na 7
Turtlesik

Nie każdy film ma słabe 3D np Avengers. Jak dla mnie w Iron Manie byl niezłe 3D np śnieg odłamki ludzie w powietrzu czy inne brudy i kurze o większym rozmiarze.

ocenił(a) film na 5
AnthonyCole

To 3D było daremne.

ocenił(a) film na 7
ciosina

kwestia gustu ;)

ocenił(a) film na 9
AnthonyCole

Prawda, kwestia gustu i fakt w jednym filmie robią to gorzej w innym lepiej, Ty miałeś to szczęście jakoś to widzieć, u mnie nie dało się tego zauważyć, twórcy nie pomyśleli o tych co już mają jedne okulary 3D wiecznie na nosie;D Jak przez chwile, jak to każdy w kinie 3D, zdjąłem okulary to przykro mi się zrobiło ile omija mnie koloru i szczegółów, które okulary przyciemniają, mam nadzieje że wypuszczanie filmów tylko 3D nie stanie regułą i twórcy nadal dadzą widzom wybór.

ocenił(a) film na 7
Turtlesik

Też mam nadzieje że zawszę będzie wybór dla widzów, chociaż pewnie i tak będę chodzić na 3D :)

ocenił(a) film na 5
AnthonyCole

Z tego co zauważyłem to w 3D były tylko napisy O_o
Juz trailer Wielkiego Gatsbiego w 3D był 100x lepszy bo nie był taki ciemny.

ocenił(a) film na 7
ciosina

Trailery w kinie w 3D są zawszę lepsze. Jak byłem na Park Jurassic 3D to zwiastuny miały świetne 3D, widzialem "Iron Man 3" (zwiastun lepszy niż film), "Worlt War Z", "W Ciemność Sart Trek" i "Wielki Gatsby" wszystkie były świetne za to sam film miał tylko kilka razy efekt 3D.

ocenił(a) film na 8

Zgadzam się efekty super, ale ja też mam jakiś niedosyt i właściwie nie wiem czego.

użytkownik usunięty
lliesme

Inna sprawa to stare ekrany w większości kin, może w Imax wygląda to lepiej, chociaż nie wydaję mi się to była czysta konwersacja 3d tak myślę, a szkoda bo moim zdaniem efekty specjalne były lepsze niż Avengers.

ocenił(a) film na 8

Znowu brak alternatywy,wszyscy skazani na 3D...

użytkownik usunięty
aronn

3d też jest fajne:-)

użytkownik usunięty

Dzieci też oglądają iron man'a . Nie wiem czy to dobrze czy żle ale to że film jest od 8 lat to nie znaczy że to tragedia. Uważam że film jest fajny. Ocena : 10/10

ocenił(a) film na 8

Zgadzam się. Film jest zarąbisty dałem 9/10. W dodatku dawno się tak nie uśmiałem :D Zdecydowanie godny polecenia

ocenił(a) film na 7

Iron Man powróci w Avengers 2. Spekuluje się że następnie pojawi sie w Guardians of the Galaxy (https://en.wikipedia.org/wiki/Guardians_of_the_Galaxy_%28film%29)