Czy ma ktoś link z rozmową Tonego z Hulkiem po polsku? Chodzi o tą rozmowe po napisach końcowych.
ja mam, ale niestety po angielsku
http://www.youtube.com/watch?v=5AbVp8B77MA
To nie byla druga czesc, tylko po prostu nowa cześć nie majaca nic wspolnego z Hulkiem z Baną.
a co ta wypowiedź ma do sceny po napisach? Źle odpowiedziałeś.
I jak możesz twierdzić, że nie była to druga część i w dodatku nie mająca nic wspólnego z Hulkiem? haha
To w takim razie spytam się o czym był ten film? Skoro występuje Hulka/Banner, kontynuowane są wątki z Hulka z 2003 roku. Najpierw myśl potem pisz. Chyba, że pomyliłeś filmy....
Napisalem ze nie ma nic spólnego z Hulkiem z Erikiem Baną, ponieważ Incedbile Hulk to reebot. I sa z innej produkcji.
a i jeszcze jeżeli film się nazywa "Niesamowity Hulk" to jakim cudem może nie mieć nic wspólnego z Hulkiem? ;)
Nie wiem juz o co ci chodzi. Mowilem ze nie ma nic spulnego z HULKIEM Baną a nie ze w ogole z postacia z Hulkiem, lol. Wiesz co to jest Reebot ? Cos robione od nowa, nie kontynuowane.
nie będę się z Tobą sprzeczał, wiem co to reboot (nie reebot) i Incredible Hulka można "uznać za kontynuacje" gdyż dzieje się po wydarzeniach z Hulka 2003. Dlatego napisałem drugą część bo wyszły dwie ekranizacje z Hulkiem...
A po drugie koledze Jumulaz chodzilo o scene z Iron Mana 3 gdzie Stark opowiada swoje problemy Bannerowi ktory po chwili zasypia, myslales o scene w Incredible Hulk. WTF O.o
Tam nie było nawiązania do projektu jakiegokolwiek... Faktycznie, ot zabawna scenka i na dodatek faktycznie śmieszna, a nie wymuszona.
A ciekawe, że na tylu dyskutujących nikt się nie ulitował nad człowiekiem :)
Stark mówi, że jest wdzięczny, że mógł się wygadać, że Banner jest doskonałym słuchaczem etc. Po czym okazuje się, że doktor się zdrzemnął, odpadł gdzieś przy opowieści o windzie i Szwajcarii i mówi, że uprzedzał, iż nie jest takim doktorem. I tyle. Jak ktoś Avengersów nie widział, to nawet nie wie kto zacz.