7,3 249 tys. ocen
7,3 10 1 249177
6,7 49 krytyków
Iron Man 3
powrót do forum filmu Iron Man 3

zwiastun a film

ocenił(a) film na 8

Caly czas nie moge zrozumiec, dlaczego filmowcy robia nam takie swinstwo i umieszczaja w zwiastunach sceny, ktore
w filmie nie mialy miejsca. Na razie doliczylam sie trzech takich momentow, choc pewnie jest ich wiecej. Strasznie
mnie to denerwuje, bo zwiastun zapowiadal inna fabule. I mimo tego, ze film byl bardzo fajny, to chyba spodziewalam
sie czegos innego.

ocenił(a) film na 8
AnOl

Akurat tego zwiastunu nie widziałam ale mnie denerwuje jak jakiś film zapowiada się super co są tam umieszczone same najlepsze momenty a potem film okazuje się rozczarowaniem i nie wychodzi się z kina tylko dlatego że się wydało pieniądze i niestety często tak jest :(

ocenił(a) film na 9
AnOl

Policzyłeś też sceny z mandarynem bo było parę sekund porozwalanych z nim w trailerach. Też tego nie lubię pyzatym podczas produkcji IM3 wyciekły zdjęcia jak kręcili coś w siedzibie A.I.M (we filmie nic takiego nie było) ciekawostką jest też to jakby w filmie coś opuścili bo stark w pewnym momencie ma na sobie zakrwawioną Koszule z logiem AIM mimo ze nigdzie nie był/nie zdobył jej - brakuje sceny (przeskok)

ocenił(a) film na 8
esuba94

Może dlatego, że pierwotna wersja filmu trwała 3 godziny 15 minut ;)

ocenił(a) film na 9
lelen_lis

Mam nadzieje że przynajmniej te 4 minuty chińskiej wersji będą dostępne chociaż po angielsku.
Szkoda bo czas na początku tego filmu bardzo szybko leci. 2h to za mało.

esuba94

W tej chińskiej wersji nie ma kompletnie nic ciekawego i wpływającego na fabułę. Więcej ujęć na chińskich aktorów przed operacją Starka oraz krótka wymiana zdań między Tonym a doktorem Wu w Szwajcarii, na początku filmu.