Caly czas nie moge zrozumiec, dlaczego filmowcy robia nam takie swinstwo i umieszczaja w zwiastunach sceny, ktore
w filmie nie mialy miejsca. Na razie doliczylam sie trzech takich momentow, choc pewnie jest ich wiecej. Strasznie
mnie to denerwuje, bo zwiastun zapowiadal inna fabule. I mimo tego, ze film byl bardzo fajny, to chyba spodziewalam
sie czegos innego.
Akurat tego zwiastunu nie widziałam ale mnie denerwuje jak jakiś film zapowiada się super co są tam umieszczone same najlepsze momenty a potem film okazuje się rozczarowaniem i nie wychodzi się z kina tylko dlatego że się wydało pieniądze i niestety często tak jest :(
Policzyłeś też sceny z mandarynem bo było parę sekund porozwalanych z nim w trailerach. Też tego nie lubię pyzatym podczas produkcji IM3 wyciekły zdjęcia jak kręcili coś w siedzibie A.I.M (we filmie nic takiego nie było) ciekawostką jest też to jakby w filmie coś opuścili bo stark w pewnym momencie ma na sobie zakrwawioną Koszule z logiem AIM mimo ze nigdzie nie był/nie zdobył jej - brakuje sceny (przeskok)
Mam nadzieje że przynajmniej te 4 minuty chińskiej wersji będą dostępne chociaż po angielsku.
Szkoda bo czas na początku tego filmu bardzo szybko leci. 2h to za mało.