JCVD

2008
6,3 4,9 tys. ocen
6,3 10 1 4929
6,9 7 krytyków
JCVD
powrót do forum filmu JCVD

to jego najslabszy film jak dla mnie, dlatego 7/10 bo to w koncu JCVD.

ocenił(a) film na 8
JohnnyB

To nie wiem na co zwracasz uwagę. Aktorsko jest to niewątpliwie jego najlepszy film. Dowcipny, ciekawy
scenariusz, a dodatkowo Belg nie musiał myśleć po angielsku, co niewątpliwie go wyluzowało.

oneofthefew

Jak dla mnie to sredni. O ile tego aktora lubie to jego filmy mnie zawsze irytowały, było kilka wyjątków np Krwawy Sport które uwielbiałem. Jednak do JCVD podeszłem z nadzieja na dobre kino, nie czytałem żadnych recenzji, i jakież bylo moje zdziwienie jak okazało się że to komedia;) Ale nie ma żle oglądac się da, a dla fanów VD pozycja obowiązkowa:)

stan901

Film jest żenujący, aktor naprawdę kiepski. Skończyły się czasy że wychodzi
chłop z giwerą albo w majtkach i leje wszystkich do o koła. I on nie może
się tu odnaleźć - próbował zrobić coś innego - nie wyszło. Dla mnie Seagal
/JCVD to podobni aktorzy - Seagal w każdym filmie staję się moralnym
autorytetem lejącym wszystkich w koło i noszący tą samą skórę i te same
włosy. Szkoda gadać - ich czas przeminął.

ocenił(a) film na 6
sokoleokoo2

koles ty chyba nie wiedzilas tego filmu,bo tam nie ma zadnych giwer czy lania po mordach... nastepnym razem obejrzyj film przed jego krytyka

ocenił(a) film na 10
JohnnyB

JohnnyB pewnie ty myślisz, że Van Damme gra w samych filmach karate itp.Jestem jego największym fanem i wiem, że nie tylko gra w filmach karate, ale także w Dramatach jak np. Aż do Śmierci.Ten film jest jego wielkią i udaną produkcją, bo pokazał że ma klasę, i że to co wyprawia na ekranie nie jest prawdą. Także zastanów się co mówisz.

JohnnyB

Hehe. Nie mimo tego że jesteś jego fanem ale właśnie dlatego ten film ci się najmniej z wszystkich z dorobku JCVD podoba. Miłośnik łubudubu gardzi rasowym kinem.