6,8 76 tys. ocen
6,8 10 1 75894
6,2 25 krytyków
Jack Reacher: Jednym strzałem
powrót do forum filmu Jack Reacher: Jednym strzałem

Chcialem dodac do zwiastunow ale nie mozna bez moderatora itp wiec wrzucam tutaj dla zainteresowanych :

http://movies.yahoo.com/movie/jack-reacher/trailers/

ocenił(a) film na 5
buziakman

tak jak chciałem dać szansę Tomowi , tak nie wygląda to jak w książce . Jim Caviezel , Thomas Jane , Ray Stevenson , Josh Duhamel
i wielu innych lepiej wyglądało by w tej roli . Każdy kto chociaż raz się spotkał z Jackiem Reacherem wie , że ten koleś wzbudza strach już samą swoją postura , ale ma przyjazną twarz i dobrze mu z oczu patrzy , a tutaj jakoś ... po prostu to nie wygląda . Dobrze , że wzięli się za jedną z lepszych książek serii ale liczę , że w następnej odsłonie (jeśli do tej dojdzie) Jack będzie już bardziej przypominał samego siebie :)

ocenił(a) film na 5
konop87

No w zwiastunie jest jedna scena, w której otacza go kilku kolesi. W książce pewno baliby się do niego w ogóle podejść. Tutaj aż się chce temu kurduplowi skopać tyłek. Zepsuli tą postać. Niestety Jack to właśnie taki konkretny kolo z armi. Wysportowany, napakowany, wysoki, sprytny. A tutaj? WTF??? Jakiś kurdupel, który potrafi się bić. I nic poza tym... Skoro chcieli aby Tomek brał udział w takim filmie to mogli nakręcić kolejną część MI albo po prostu napisać pod niego scenariusz z cyklu "zabili go i uciekł"...

Martin

Zabawne bo ja wlasnie przeczytalem 1 ksiazke z calej seri o Jacku ... i jak Toma moge obejrzec w innych filmach tak tutaj to jest poprostu ruina na dzien dobry ... jak mozna dobrac kogos kto nie pasuje do opisu ksiazkowego :( odbiegajac od tematu on ma zagrac tez Van Helsinga ... w nowej wersji hehe ... kpina . Szkoda naprawde jest wielu aktorow ktorzy by pasowali do tej roli jak widac powyzej wymieniono kilku ... Druga sprawa sam wiek ... Tomek ma juz prawie 50 dych . Jacka poznajemy jak ma 36 wiosen ...

ocenił(a) film na 5
buziakman

Dziś widziałem zwiastun nowego filmu o Alexie Crossie i wygląda on dużo lepiej niż zwiastun Jacka Reachera :( tak ogólnie to boję się , że ten film przepadnie ze względu na zamieszanie w zaciekawienie mediów w życie osobiste Toma Cruisea . Poza tym będzie musiał konkurować z nowym Bondem i właśnie Alexem Crossem . Wiadomo , Bond to postać przyciąga sama w sobie , a Cross tez już kiedyś w 2 dobrych filmach . Jack za to debiutuje i to chyba w nie najlepszym stylu . Obawiam się , że Reacher przepadnie przez słabe wyniki w oglądalności