6,8 76 tys. ocen
6,8 10 1 75894
6,2 25 krytyków
Jack Reacher: Jednym strzałem
powrót do forum filmu Jack Reacher: Jednym strzałem

Oto lista aktorów, którzy moim zdaniem bardziej pasują do roli Jacka Reachera :
Brad Pitt, Chris Hemsworth, Chris Prat, Gerard Butler, Eric Bana.
Co myslicie ? Jakies wlasne propozycje?

ocenił(a) film na 6
piotrszmidt16

Shane Van Dyke. Z pewnością Brad Pitt za stary - Lee Child powiedział, że aktor, który wcieli się w Reachera nie może mieć więcej niż 55 lat.

ocenił(a) film na 10
Shiloh

Lee Child - prawdziwy boss. Rozdawca rol i glowny zarzadca show-biznesu w Ameryce. Nic, tylko sie mu klaniac, hehe.

ocenił(a) film na 10
piotrszmidt16

Gerard Butler?? Ten z wiecznie skrzywiona mina??

ocenił(a) film na 6
BenMaciag

Jeśli jeszcze nie wiesz, to dokonano wyboru już kilka miesięcy temu. Reachera zagra Alan Ritchson (ciekawostka: jego ojciec był sierżantem lotnictwa). Premiera pierwszego sezonu już w styczniu.

ocenił(a) film na 10
Shiloh

A to bedzie serial?

ocenił(a) film na 6
BenMaciag

Amazon TV (w Internecie). Z tego co widzę, nie jesteś szczególnym fanem Reachera, skoro nie śledzisz informacji na bieżąco (nie żebym miał coś przeciwko temu). O tym, że będzie serial, wiadomo od dwóch lat ze sporym hakiem.

ocenił(a) film na 10
Shiloh

Nie, nie jestem fanem Reachera. Dlatego tez nic o tym nie wiedzialem. Kiedy wiec pojawi sie serial?

ocenił(a) film na 6
BenMaciag

W styczniu, dokładnej daty jeszcze nie ma. Nawet z obsady znany jest tylko Alan Ritchson. Chętnie zobaczyłbym w tym filmie Lenniego Jamesa jako Finlaya, Camillę Belle jako Roscoe, Pruitta Taylora Vince'a jako Morissona, Raya Liotę jako Klinera, Nicka Robinsona jako Klinera Juniora, Dennisa Haysberta jako Agenta Picarda i Matta O'Leary jako Paula Hubble.

ocenił(a) film na 10
Shiloh

A ok. Dzieki.